Categorieën
| Druktechnieken |

Wat is lasergraveren?

In de relatiegeschenkenbranche is het niet ongewoon om voor lasergraveren als druktechniek te kiezen. Het woord zegt het al: het graveren van een logo of andere opdruk in een relatiegeschenk door middel van een laser. De laserstraal wordt geprogrammeerd in een computer. Omdat computers logischerwijs meer secuur zijn dan een liniaal of het blote oog, zorgt dit voor een hele nauwkeurige opdruk.

De kwaliteit van de gravures is uitzonderlijk. Lasergraveren gaat heel snel en is gemakkelijk in te stellen door de drukker. De opdruk is slijtvast, dat wil zeggen dat de gravure dezelfde levensduur heeft als het relatiegeschenk. Bij metalen sleutelhangers is het mogelijk om te kiezen voor lasergraveren. Hieronder ziet u een kort filmpje van lasergraveren.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s