Categorieën
Nieuws & weetjes

4 voorbeelden van relatiegeschenken die het merk versterken

Tegenwoordig is de concurrentie in elke branche groter geworden, zo groot zelfs dat uw bedrijf zich op een unieke manier moet onderscheiden van de concurrenten. Er zijn verschillende manieren van adverteren voor verschillende prijzen. Maar relatiegeschenken zijn goedkoop én effectief, daarom het perfecte marketingmiddel om het merk van uw bedrijf te versterken. Relatiegeschenken zijn de afgelopen jaren als weggevertje enorm gegroeid in populariteit. Hier zijn vier relatiegeschenken die het merk van uw bedrijf versterken én daardoor uw bedrijf onderscheidt van uw concurrenten.

t-shirts voor blogartikelBedrukte t-shirts
Wilt u dat uw medewerkers of relaties opvallen terwijl zij uw bedrijf promoten? Dan zijn bedrukte t-shirts een effectieve manier om dit te doen. Een T-shirt bedrukt met uw bedrijfslogo zal zorgen voor veel exposure voor uw bedrijf. Dit komt omdat de omgeving van de drager het t-shirt ook zal zien. Een zeer effectief marketingmiddel om uw merk te versterken en om u te onderscheiden van de concurrent.

Reclamepennen
reclamepennen voor artikelAls er wordt gesproken over relatiegeschenken dan denken mensen al snel aan pennen. Terecht ook, want reclamepennen zijn ook het meest geschonken relatiegeschenk van het afgelopen jaar. Pennen zijn effectief en worden vaak heel lang bewaard en gebruikt. Omdat ze lang worden bewaard ligt uw bedrijfslogo natuurlijk ook heel lang in het gezichtsveld van de klant. Op die manier zullen ze zij sneller aan u denken dan aan de concurrent.

schrijfmap vier relatiegeschenken artikelSchrijfmappen bedrukt met logo
Schrijfmappen zijn kantoorartikelen die veel gebruikt worden en veel onderweg zijn. Omdat zij vaak mee gaan naar afspraken komen zij veel in de openbaarheid. Deze exposure zorgt ervoor dat uw merk wordt versterkt. Stelt u zich voor: Een belangrijke zakelijke relatie die een schrijfmap mee neemt naar een belangrijke afspraak en uw logo staat op het mapje. En omdat uw logo erop staat raken zij misschien in gesprek over uw bedrijf. Daar kan dan zomaar een nieuwe klant uit voortvloeien.

Gepersonaliseerde mokken
mokken artikelMokken zijn uiteraard ook een heel populair relatiegeschenk. Bij elk bedrijf zijn wel een paar bedrukte mokken te vinden. Maar met alleen een bedrukking onderscheidt u uw bedrijf niet van alle andere mokken die zij hebben staan. De manier om uw bedrukte mokken te onderscheiden is door middel van personalisatie. Personaliseren doet u door middel van het bedrukken van een tekst die persoonlijk gericht is op de ontvanger. Een bedrukking van de naam van de ontvanger is ook een vorm van personalisatie die kan zorgen dat u zich kan onderscheiden!

Deze relatiegeschenken zorgen dat u indruk maakt op uw klanten. Op deze manier onderscheidt u zich van uw concurrenten!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s