Categorieën
Nieuws & weetjes

Moeders, all over the world: maak Moederdag persoonlijk!

voor mama maak het persoonlijkHet vieren van Moederdag is een eeuwen oude traditie die zelfs terug gaat naar de tijd van de oude Grieken. Pas in het midden van de 19e eeuw werd Moederdag in Amerika geïntroduceerd en na deze succesvolle introductie breide de feestdag zich snel uit naar de Westerse wereld. Bij ons in Nederland begon de traditie in 1925. Moederdag wordt over de hele wereld gevierd. Zo vind het in Noorwegen plaats op de tweede zondag van februari en in Argentinië op de derde zondag van oktober.

De belangrijkste vrouw uit je leven
Moederdag, de dag om even stil te staan bij de misschien wel belangrijkste vrouw in je leven. Moederdag is een heuse traditie geworden en de winkels puilen uit van de chocolade, luchtjes, bloemen en andere cadeaus. Maar toch is het niet makkelijk om een mooi cadeau te vinden. Want dat ene luchtje geef je al vijf jaar achter elkaar en ooit wordt je toch echt te oud voor een gekleide asbak of fotolijstje met macaroni. Kortom het is tijd voor iets unieks!

Echt persoonlijk
Bij Digitransfer kun je unieke kleding laten bedrukken speciaal voor jouw moeder. Wat dacht je van een mooi shirt met eigen ontwerp, of als je echt iets unieks wilt, laat je een shirt bedrukken met je eigen foto erop! Alles is mogelijk. Digitransfer heeft zelfs een speciale Moederdag actie. Want op jouw bedrukte kleding betaal je geen verzendkosten! Dus waar wacht je nog op? Berg je knutselspullen op, vergeet dit jaar de parfumerie en maak het mooiste en uniekste Moederdag cadeau!

Dit bericht is geschreven door Digitransfer.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s