Stem mee! Win uw prijs! |

Elke 10e deelnemer ontvangt gratis een Powerbank!

Eigenlijk vinden wij dat u allemaal een prijs verdiend. Daarom krijgt IEDEREEN een prijsje! Volg de volgende stappen:

 1. Stem!
 2. Stuur uw adresgegevens naar marketing@zintuig.nl met in de  titel ‘Stem mee actie’
 3. Laat een reactie achter!

Deze gegevens worden niet doorgestuurd naar derden en alleen gebruikt om uw prijs op te sturen. Op Facebook hebben wij ook leuke prijsvragen waar u leuke prijzen kunt winnen. Word lid en win uw prijzen!


54 Reacties op “Stem mee! Win uw prijs! |

 1. Janneke Aalberts

  De prijs geeft de doorslag want het echt identieke producten zijn, waarom zul je dan meer geld uitgeven? Ik altijd dan voor het goedkoopste product.

 2. Marijke

  Leuke en handige site. Ik heb gestemd! Zelf vind ik eigenlijk zowel de prijs van het product als de originaliteit erg belangrijk, een eigen ”touch” door middel van een naam of aparte kleur maakt voor mij ook dat het product er uit springt.

 3. Als het twee vergelijkbare producten zijn, maar de een is net wat toffer dan de ander; dan neem ik toch het risico, betaal ik liever wat meer en wacht ik liever wat langer. Ik koop het liefst het mooiste product!

 4. Angelique

  Ik ben het eens met Janneke, toevallig gisteren nog aan de hand gehad, op zoek naar een bepaald product en in diverse shops wordt hetzelfde product tegen verschillende prijzen aangeboden. Waarom zou ik 30 euro meer betalen als het 30 euro goedkoper kan?

 5. masja

  ik kies voor prijs, als de website goed is en de prijs ook dan is de keuze snel gemaakt, over 1000 pennen hoef je niet te moeilijk te doen toch?

 6. Margit

  De keuze is natuurlijk niet zo zwart-wit als in de vraag aangegeven. Bij een keuze let ik op prijs. Uiteraard, want ik ook heb een budget wat ik zo efficient mogelijk wil besteden en waar ik het maximale uit wil halen. Echter, als het prijsverschil tussen de twee producten klein is dan zal ik kiezen voor zekerheid en bij de voor mij meest bekende leverancier bestellen. MAAR: als het ene product duidelijk origineler is dan het andere dan ga ik voor het meest originele product ook al is deze wat duurder. Ik hoop namelijk met een origineler product meer (positief) effect te genereren. Tussen de levertijden zit vaak weinig verschil. Goede planning en dus op tijd bestellen is een verantwoordelijkheid van de afdeling marketing.

 7. Bianca

  Gestemd…de prijs kan wel lager zijn,maar als er geen vertrouwen in de leverancier is,houdt het natuurlijk al snel op..

 8. Ik heb gestemd, wij gaan ook voor de lage prijs, hoewel ik twijfelde tussen vertrouwen van de leverancier en de prijs,beide zijn belangrijk voor ons

 9. Nanda Jansen

  Ik heb gestemd op de orginaliteit van het product. Je kan wel gaan voor de goedkoopste prijs, maar blijf je dan wel bij het originele product? Vind ik belangrijk!

 10. Petra

  Ik ben voor de prijs gegaan, maar vind dat lastig in te schatten zonder aanvullende informatie. Is ’t een groot verschil? Is er een groot verschil in levertijd? Is er ooit een slechte ervaring geweest met de andere leverancier? Allemaal dingen die voor mij meetellen. Originaliteit is voor mij niet van toepassing, want de producten zijn vergelijkbaar. Kortom: het hele plaatje bepaalt wat ik kies.

 11. jolanda van der pol

  P=Prijs
  R=Relatiegeschenken
  I =Ideeen
  J =Jolanda is er dol op 😉
  S =Sociaal media brengt ons dichter bij elkaar!

 12. Trody

  Ik heb gekozen voor originaliteit. Bij vergelijkbare producten wil ik graag toch iets anders dan anders, iets dat eruit springt. Ik wil niet opgaan in de grauwe grijze massa.

 13. prijs kwaliteit leverancier/winkelier is een belangrijke combinatie om te beslissen waar ik koop.

 14. @Robke1957

  ik ga voor:
  1 service en kwaliteit
  2 de prijs.

 15. Maria Bertram

  De prijs is voor mij doorslaggevend. Als het om precies hetzelfde product gaat is dat voor mij het punt waar ik naar ga kijken.

 16. Willemijn

  Ik kies voor snelheid. Als ik iets met spoed nodig heb, wil ik best iets meer betalen. Maar dan moeten de afspraken wel nagekomen worden, dat is wel het allerbelangrijkste!

 17. Patrici

  Ik vind het belangrijk om een lage prijs te betalen, natuurlijk want ook ik moet werken voor de knaken.
  Maar daarnaast moet ik wel vertrouwen hebben in de aanbieder. Want als ik de leverancier niet vertrouw of kan vertrouwen dan interesseert me de laasgste prijs ook niks.

 18. Kim Kusters

  Ik ga ook voor de laagste prijs maar eigenlijk vind ik alle genoemde punten niet onbelangrijk!
  Ik moet enig vertrouwen in de site hebben, het produkt moet origineel zijn en daar wil ik dan zeker geen weken op wachten.
  De prijs is voor mij doorslaggevend omdat er veel vergelijkbare produkten zijn en het voordeel soms echt hoop op kan lopen.

 19. Isolde

  Vanzelfsprekend de originaliteit van het product. Niemand zit te wachten op relatiegeschenken waar niet over gesproken wordt. Mond op mond-reclame zorgt voor het merendeel van mijn clientèle, dus ben ik wel aangewezen op kekke gadgets en hippe goodies!

 20. Als het echt identieke producten zijn geeft prijs natuurlijk de doorslag. Maar als het een relatiegeschenk is, is het ook belagnrijk dat je net even wat anders doet dan iemand anders. Het is immers dan toch gerelateerd aan je eigen dienstverlening/naam en je wilt eruit springen. DUs heb ik al belangrijkte overweging gekozen voor originaliteit, maar wel direct gevolgd door prijs.

 21. Ben zeer blij met deze blog, zo krijg ik meer overzicht in wat ik moet gaan bestellen. Bedankt!

 22. Caroline

  als het identiek is, ga ik voor een betrouwbare leverancier, dan krijg ik het tenminste 😉

 23. lizette

  ik vind meerdere dingen belangrijk de prijs maar ook het vertrouwen in de leverancier .

 24. Patrici

  Wanneer ik geen vertrouwen in de leverancier heb dan koop ik dus niet

 25. Prijs is altijd doorslaggevend voor mij

 26. inge

  Wat heb je aan een goedkoper produkt als je niet op de leverancier kunt vertouwen…..goedkoop=duurkoop

 27. sonja

  De originaliteit van het product geeft voor mij zeker de doorslag! Je wilt toch zeker een leuk cadeau hebben en niet iets waar iedereen mee aan komt zetten?

 28. Monique

  Ik zeg originaliteit, dat is voor mij wel doorslaggevend. Ondanks dat het hier om hetzelfde product gaat, zullen er zeker verschillen zijn. Een origineel cadeau vind ik belangrijker dan een goedkoop cadeau en zeker leuker om te geven…

 29. Ilona

  Ik vind de prijs altijd wel belangrijk.. maar ja geld is altijd belangrijk zeggen ze. de prijs kan mij toch wel het tegen houden of juist kopen van een product!

 30. Jose

  Ik heb gestemd op ”Uw vertrouwen in de leverancier”
  Het mag bij een ander wel goedkoper zijn, maar hoe zit het met de levering en verzending.
  Een goed bedrijf met goede levering heeft mijn voorkeur.
  Dus ik heb gestemd op vertrouwen!

 31. Vertrouwen in de leveracier zorgt voor een origineel product met een goede prijs die volgens afspraak geleverd wordt.

 32. Monique

  Ik stem voor “originaliteit”. Evenzo vind ik het land van herkomst belangrijk, maar dat ter zijde (dit ivm kinderarbeid e.d.) Ondanks dat het 2 identieke producten betreft is de originele personal touch het belangrijkst. Teken dat iemand er werk ingestoken heeft en aandacht aan heeft besteed! De prijs is me dan om het even!

 33. Lisanne

  Ik heb gestemd voor prijs. Je wil toch het efficiëntste zijn met je geld en er zo veel mogelijk mee doen. Daarnaast vind ik een origineel cadeau ook erg leuk.

 34. Natasja

  Ik heb ook gestemd voor de prijs.
  Mits het natuurlijk wel een webshop of winkel is die er betrouwbaar uitziet.
  En ik tel de verzendkosten er ook altijd even bij op.
  Soms is de goedkopere uiteindelijk met verzendkosten erbij toch nog duurder 🙂

 35. paulinesssss

  ik heb gestemd op vertrouwen in de leverancier, want soms denk ik wel is wie kun je nog vertrouwen. Vind het trouwens een leuke actie wat tegelijk leveranciers ook een idee geeft hoe de consument denkt. Dus daarom heb ik mee gedaan.

 36. A. Verelst

  Echt helemaal goed! Origineel en prijs is fijn maar betrouwbaarheid desalniettemin!

 37. Leuke reacties en duidelijk overzicht van alles. Info bron, dus altijd goed om bij te houden.

 38. Mabbina

  Een origineel geschenk waarbij je gelijk denkt:wat origineel! haha dat zijn de beste

 39. Pieter

  Leuke site, gestemd! Ik heb op de prijs van het product gestemd maar ik stel dit afhankelijk van het soort product! Bij duurdere producten is de betrouwbaarheid (vertrouwen) van de leverancier ook belangrijk(er) evenals van de fabrikant.

 40. Lenneke

  Ik heb gestemd op prijs, want als de prijs niet goed is koop je het product niet en maakt de levertijd ook niet uit!

 41. lelystadse

  Het product trekt je aandacht of je wilt het al reeds hebben maar hoe dan ook denk ik dat we allen onbewust voor de prijs en dan de kwaliteit.
  reclamefolders vallen op de mat knallende gele prijzen of rood en ik dnek dat we ons daar toch door laten leiden en dan pas ga je kijken naar alle achterliggende zkaen zoals service, kwaliteit enzovoort maar goed dat is mijn mening

 42. Ik heb ook gestemd en gemaild 😉

 43. ria

  Als bedrijven nagenoeg identiek zijn, dan let men uiteraard op de prijs. Service wordt sowieso al verwacht vandaag de dag dat die goed is! Internet en communicatie zijn razendsnel om onbetrouwbare leveranciers af te straffen! Jammer dat u geen optie had gezet of de leveranciers zich zouden kunnen onderscheiden op fairtrade en “green”. Dat had wellicht een ander resultaat gegeven

 44. Gabrielle

  Mijn vertrouwen staat bovenaan! Dat vind ik heeel belangrijk!

 45. Ria

  Uw vertrouwen in de leverancier. vertrouwen staat bij mij op nummer 1. moet zeker weten dat ik het product daadwerkelijk ontvang. groetjes Ria

 46. Ik kies voor de prijs, want als student heb je het niet zo breed. Dan wil je goede kwaliteit voor een goede prijs 🙂

 47. rilana

  Als ik iets koop dan moet de prijs-kwaliteit goed zijn. Ik ga liever voor iets duurder als ik daarfdoor weet dat de kwaliteit gewoon beter is… dan gaat het gewoon langer mee. en is het eigenlijk ook goedkoper

 48. Jessica

  Alle genoemde factoren zijn belangrijk, maar ik ga voor een product dat niet alleen origineel is, ook innovatief. Een product dat nog niet bij de massa bekend is, maar waarvan ik denk dat dat wel gaat gebeuren, heeft mijn voorkeur. Altijd leuk om te zien of je de eerste van een trend wordt of bent geweest en dat is de ultieme marketing!

 49. Wat een leuke actie! Slim bedacht :)!
  Voor mij zijn alle opties van belang, dit heeft er mee te maken dat ik het aanbied aan mijn klant.

  Fijne dag!

 50. amanda vd broek

  hoi,

  Ik heb gestemd op de prijs van het product.Maar merk heeft ook heel veel invloed bij mij. Ik ga niet voor een goedkoop merk omdat ik dat toch slechter is in mijn ogen. Als ik iets koop vergelijk ik meestal wel op verschillende sites.

  groetjes Amanda vd Broek

 51. Originaliteit is toch het enige dat de ontvanger van een geschenk het langste bij blijft. Vertrouwen in de leverancier is ook erg belangrijk maar persoonlijk zou ik een origineel geschenk zeer waarderen!

 52. Anita H.

  De vraag is eigenlijk te algemeen. Wat is “een vergelijkbaar product”? Ik heb gekozen voor de prijs, maar uiteraard kijk ik ook naar het product zelf.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s