Categorieën
promotiemateriaal

Falke Sokken: praktisch relatiegeschenk

Zweetvoeten, wie heeft er niet of nauwelijks last van? Dat kunnen maar weinigen zeggen. Met zweetvoeten wordt meestal bedoeld: voeten die een onaangename geur afgeven. De geur van kaas bijvoorbeeld. Daar is natuurlijk wat tegen te doen:

  • Was je voeten regelmatig
  • Houd je voeten droog
  • Gebruik deodorant voor je voeten
  • Gebruik goed schoeisel
  • Gebruik schone en droge sokken!

Maakt het dan nog uit wat voor sokken je draagt? Natuurlijk. Ten eerste gaan goedkopere sokken niet zo lang mee, ten tweede maakt het uit van welk materiaal de sokken gemaakt zijn en ten derde gebruik je verschillende soorten sokken voor verschillende activiteiten.

Falke

Mannen hebben vaak meer last van zweetvoeten dan vrouwen. Een statistisch gegeven. Een gedegen merk die ook over dit soort dingen nadenkt is het merk ‘Falke’. Falke is een familiebedrijf en vind zijn oorsprong in 1895 Duitsland. Ene meneer Falke is de oprichter ervan en sinds 1946 een handelsmerk geworden. Daarom kun je zeggen dat onder ander de sokken van goede kwaliteit zijn. Ze zijn er in verschillende soorten en maten, kleuren en aantallen.

Het materiaal wat gebruikt word voor de sokken zorgt ervoor dat de sokken lekker zitten maar zorgt er ook voor dat je voeten zich prettiger voelen. De combinatie van merinowol en onder andere katoen zorgt voor een goede temperatuurregeling voor je voeten en dat ze lekker zitten. Ook hebben de sokken een vlakke teennaad wat voor velen een prettig gegeven is, omdat ze zich mateloos irriteren aan de naad die ze bij hun tenen voelen. Hier is dus ook over nagedacht. En wat dacht je van de goede pasvorm die ervoor zorgt dat de belaste zones van je voet extra verstevigd worden. Dit alles om je voeten zo prettig mogelijk te verzorgen. Je voeten gebruik je immers dagelijks, ze brengen je overal dus mogen ze ook wel wat extra aandacht krijgen.

Variatie

Door de vele kleuren en verschillende pasvormen kun je degene kiezen die het beste bij je past. Ook voor de verschillende activiteiten die je onderneemt zijn er de juiste sokken te vinden. Ga je wandelen, ga dan voor de Falke trekking sokken. Ben je een zakenman ga dan voor de ‘Cool 24/7’ sokken van Falke, die door de gebruikte materialen ervoor zorgt dat je lichaamswarmte en vochtigheid snel naar buiten word getransporteerd. Heb je gevoelige voeten, dan is zelfs daaraan gedacht. En sport je graag dan zijn daar ook weer speciale sokken voor. Dit alles om je voeten zo goed mogelijk te behandelen en waarderen.

Advertentie