Categorieën
Wijn & dranken

Wijn accessoires bedrukken

Wijnaccessoires met logo

Bedrukte wijnaccessoires en wijn accessoires bedrukken vormen een geweldig promotieproduct. Wijndrinkers zullen graag een geschenk ontvangen van op maat gemaakte wijnaccessoires met logo omdat het een handig en mooi cadeau is. Van onze gegraveerde wijnglazen tot de opener sets, al onze op maat gemaakte wijnproducten kunnen worden bedrukt met je logo. Verwen je klanten met iets om van hun avond te genieten met onze wijn accessoires bedrukken.

Bij Zintuig.nl zijn we inmiddels expert op het gebied van wijn accessoires bedrukken en wijnen met eigen etiket en graag geven we je hieronder een paar van onze favoriete wijn accessoires.

Houten geschenkdoos voor 1 fles wijn

Een favoriet uit ons assortiment is de wijnset Costieres. Dit is een houten wijnkist van prachtig rood hout welke we kunnen voorzien van je uiting of logo door middel van een bedrukking of gravure. De wijnkist is een prachtig geschenk en bevat een wijnring, schenktuit, wijnstopper en kurkentrekker. De wijnliefhebber zal heel blij zijn hiermee omdat de sets alles in één voorziet. Zo kan je zorgeloos van je wijn genieten!

Wijnschenker van geblazen glas

De decanteer wijnschenker Crianz, dit is onder de wijnliefhebbers een zeer nuttig artikel. De decanteer wijnschenker is van geblazen glas, met een veiligheidsafstelling en wordt gepresenteerd in een individuele doos. De wijnschenker is te voorzien van je logo door zeefdruk en is zo mooi te personaliseren. Met deze wijnschenker komt de wijn zonder te druppelen in je glas.

Wijnkaraf met grote capaciteit

Wijnkaraf Pikerson is een prachtige karaf waarin je je wijn mooi kan decanteren en hiermee kan serveren tijdens een diner met familie of vrienden. De wijn kan zo mooi op adem komen en direct gepresenteerd worden. Je kan hem voorzien van een tampondruk of een gravure en zo mooi personaliseren. Dit is wijn accessoires bedrukken van het hoogste niveau.

Behalve wijn accessoires bedrukken zijn we ook gespecialiseerd in het leveren van wijnen met je eigen etiket. We kunnen vele verschillende rode wijnen, witte wijnen, rosé’s en zelfs prosecco’s voorzien van een geheel eigen ontworpen etiket. Stuur ons je logo en wensen en dan maken we een mooi voorstel van hoe het etiket kan worden. Zo geef je echt een uniek relatiegeschenk cadeau.

Kijk graag rond op onze site voor wijn accessoires bedrukken en we helpen je graag hiermee verder. Op Zintuig.nl kan je ons bereiken of via de telefoon op 035-6956000 voor verdere informatie. Ons team zit klaar om je te helpen!

Advertentie