Categorieën
Nieuws & weetjes

Swirl Kaarsen

Swirl Kaarsen zijn het perfecte relatiegeschenk

Vind jij het ook lastig om ieder jaar maar weer een origineel relatiegeschenk te bedenken? Dan zijn deze prachtige Swirl Kaarsen echt iets voor jou! Swirl Kaarsen zijn de trend van dit jaar. Dus wil jij je personeel of relatie verassen kies dan voor een prachtige kaars. Deze zijn in allerlei verschillende kleuren verkrijgbaar. Wist je dat je ze niet eens hoeft aan te steken, want ook als accessoires zijn deze prachtige te gebruiken. Een ware eye-catcher binnen je interieur. Wil je ze toch aansteken, dan is het belangrijk te weten dat deze kaarsen zijn gemaakt uit speciale was. Hierdoor walmen en spetteren ze niet en hebben ze een levensduur van tot wel 9 branduren per kaars! Dus ze zijn niet alleen ontzettend gaaf, maar ook nog eens milieuvriendelijk!

Waarom kiezen voor Swirl Kaarsen?

Kaarsen zijn bij uitstek geschikt als geschenk, hoe leuk is het om een relatie te verassen met deze nieuwe trend? Wist jij dat we per huishouden per jaar tot wel 100 kaarsen opbranden? Dan hebben we het niet alleen over waxinelichtjes, maar ook over Diner- en stompkaarsen. Kortom, met een prachtige kaars weet jij zeker dat je scoort! Het leuke aan deze Swirl kaarsen is dat ze direct opvallen. Dus krijg jij visite, dan zal de gever van deze kaars altijd even ter sprake komen! Hoe leuk is dat, zo is het niet alleen een geweldig cadeau, maar ook nog eens een perfecte marketing! Een win-win situatie voor beide partijen dus!

Verschillende kleuren combineren

Swirl kaarsen zijn er in allerlei kleuren, ze zijn in setjes van 2 beschikbaar. Het leuke is dat je prima allerlei kleuren met elkaar kunt combineren, houd jij van felle kleuren of ga je liever voor rustige kleuren? Door verschillende kleuren en stijlen met elkaar te combineren binnen je interieur creëer jij een geweldig effect. Met dit ruime aanbod zit er altijd een kleur kaars tussen die aansluit op jouw stijl. Door deze kaarsen te combineren met een strakke kandelaar is het helemaal compleet! Dus kies voor een origineel cadeau en kies voor de prachtige Swirl kaarsen van KNUS Lifestyle.

Advertentie