Categorieën
Nieuws & weetjes

Lucifersdoosjes bedrukken

Custommade luciferdoosjes – Hoogwaardige en unieke reclame

Zintuig.nl is de specialist als het gaat om bedrukte en onbedrukte relatiegeschenken ter promotie. We kunnen terugvallen op vele jaren ervaring en door de jaren heen hebben we een wereldwijd netwerk opgebouwd van drukkerijen en fabrieken waardoor we exact weten wat er nodig is en hoe we u het beste kunnen helpen. Een van onze specialiteiten is het maken van custommade luciferdoosjes.

Custommade luciferdoosjes

Wij zijn één van de grootste leveranciers van custommade luciferdoosjes en daardoor zijn we  instaat u een grote verscheidenheid aan modellen, speciale vormen en andere mogelijkheden aan te bieden. Ons brede assortiment van producten omvat korte luciferdoosjes, flip-top mapjes, lange luciferdoosjes, luciferdoosjes in speciale vormen, houten luciferdoosjes, doosjes van speciale papiersoorten etc etc. Ook als u speciale wensen heeft dan kunnen we altijd kijken wat hier de mogelijkheden in zijn.

Ons assortiment wordt aangevuld met praktische give-aways en/of effectieve promotieartikelen zoals tandenstokers, naaigerei boekjes, zaadzakjes, asbakjes, extra lange luciferdoosjes en zelfs condooms.

Luciferdoosjes – Print- en productkwaliteit

Vanaf een oplage van 500 stuks bedrukken wij uw luciferdoosjes met offsetdruk in PMS kleuren of digitale print in full colour, dat is afhankelijk van wat u bedrukt wil hebben of uw verdere wensen. Ons snelst verkopende en best geprijsde model is het Basic model en is een relatiegeschenk met veel reclame-aantrekkingskracht en vooral populair bij hotels, restaurants, bars en cafés.

De productie van deze voordelige en populaire reclameartikelen is conform ISO 1783. Op verzoek kunnen wij u ook voorzien van FSC-gecertificeerde luciferdoosjes. We gebruiken in principe espen- of populierenhout.

Bovendien bieden we de lucifers ook in verschillende kleuren aan en kunt u ook kiezen uit  verschillende kleuren luciferkopjes voor onze matchbooks en luciferdoosjes. Dat maakt uw relatiegeschenk echt uniek!

Uniek maatwerk

Daarnaast bieden we veel verschillende ontwerpmogelijkheden voor het upgraden van de luciferdoosjes met een unieke en hoogwaardige afwerking. Deze opties omvatten bijvoorbeeld blind druk of foliedruk, verschillende kleuren luciferkopjes, textuur coating met verschillende feeling (soft touch coating, gedeeltelijk UV coating, gedeeltelijk UV coating met blind embossing), speciale kartonnen verpakkingen (metallic karton, kunst papier, gelegd papier, eco-kraftpapier), gekleurde opvallende oppervlakken of speciale afwerkingen (bijv. magneetsluiting voor lucifermapjes, individueel in krimpfolie verpakte dozen) enz.

Laat luciferdoosjes bedrukken voor uw merk

Luciferdoosjes bedrukken is een hele populaire manier van reclame maken want het heeft een grote impact, en terecht. Ze worden gemakkelijk en vaak uitgedeeld op evenementen zoals beurzen, bedrijfsevenementen, congressen, seminars, festivals, marketing evenementen of productpresentaties. Bovendien zijn ze bij uitstek geschikt als gratis geschenk bij product aankopen.

Bij aankoop van custommade lucifers van Zintuig.nl profiteert u van de volgende voordelen:

  • Universeel, voordelig reclameartikel
  • Is een verzamelobject met nostalgische waarde
  • Klein, handig, lichtgewicht alledaags gebruiksproduct
  • Groot en langdurig bereik, elke keer reclame wanneer een lucifer wordt afgestreken
  • Groot drukoppervlak en geheel custommade te maken, zo heeft u echt een uniek product


Zintuig.nl- uw partner voor op maat gemaakte luciferdoosjes

Zintuig.nl is uw perfecte partner als het gaat om bedrukte luciferdoosjes. Wij bieden u vele jaren ervaring, competente allround service, van professioneel advies tot het opstellen van offertes en gratis drukproeven ter goedkeuring.

Wanneer u bedrukte lucifers overweegt geef ons dan de kans!. U zult tevreden zijn met onze betrouwbare klantenservice, snelle levertijden en perfecte prijs-kwaliteitverhouding!


Advertentie