Categorieën
Nieuws & weetjes

Dé leukste relatiegeschenken van 2021

Op zoek naar een geschikt relatiegeschenk voor 2021? In deze blog geven je graag inspiratie voor dé leukste relatiegeschenken van 2021. In 2021 heeft iedereen namelijk wel te maken gehad met het Corona pandemie. Bedenk dus goed welke toon je relatiegeschenk mag hebben. Toon medeleven voor klantrelaties die hard zijn getroffen en laat zien in hoeverre je de klantrelatie waardeert. Juist in deze tijd is het belangrijk om naar elkaar om te kijken. Het is dus goed om ‘zomaar’ een relatiegeschenk te geven als hart onder de riem en sociaal gebaar.

Het Corona relatiegeschenk

Een groothandel in relatiegeschenken die een ruim aanbod heeft is Giftsdirects. Hierdoor zul je in principe altijd een geschikt relatiegeschenk vinden. Zo kun je hier ook een Corona relatiegeschenk samen stellen. Met de mogelijkheid tot bedrukking van een mondkapje en handgel kun je het Corona relatiegeschenk ook personaliseren. Met het Corona relatiegeschenk kun je medeleven tonen en veel gezondheid toewensen aan je klantrelatie. Om het niet al te serieus en klinisch te maken kun je ook andere producten toevoegen. Voeg bijvoorbeeld een strandspel set toe met een ludieke tekst zoals ‘op naar leuke tijden die weer samen gedaan mogen worden’. Op deze manier wordt het Corona relatiegeschenk ook nog een beetje ‘luchtig’.

Sok bedrukken


Een sok bedrukken, een heuse trend sinds de komst van Happy Socks. Rare en vrolijke sokken worden allang niet meer alleen door kinderen gedragen. Kleurrijke sokken worden ook al omarmt in het zakelijke leven onder nette pakken. Niks voor niks dragen minister De Jonghe en voetbalanalyticus Johan Derksen ook schoenen met felle kleuren en bijzondere patroontjes. Ga mee met deze trend en ga ook een sok bedrukken. Zorg voor een glimlach op het gezicht door vrolijke ontwerpen. Een ludieke tekst op de sok bedrukken kan ook bij Giftsdirect. Liever iets zakelijker houden? Je kan ook een sok bedrukken met je bedrijfslogo. Sokken met een logo, zoals Macdonalds zijn heel populair. Een sok bedrukken is dus een bijzonder exemplaar die veel mensen willen dragen.

Advertentie