Categorieën
Nieuws & weetjes

Overnachten in Londen

Londen, de Britse hoofdstad behoort bij velen tot hun favoriete stad. En dat snappen we eigenlijk ook wel. Als je op Trivago een goed hotel hebt gevonden dan kun je namelijk in alle vrijheid een geweldige trip maken in deze bruisende stad.

Londen _ WaarOvernachtenin.nl

Londen is een bloeiende multiculturele metropool. Het contrast tussen de spectaculaire historische bezienswaardigheden en de levendige culturele scene maakt een bezoek aan Londen tot een interessant en opwindend avontuur. Dwaal door St. James park, bezoek Westminster Abbey, verken de straten van Shoreditch en maak een ritje over de rivier de Theems. De ongelooflijke winkels, eindeloze bezienswaardigheden, vriendelijke lokale bevolking en het bruisende nachtleven van Londen bieden iets voor elk soort reiziger.

Verschillende stadsdelen en buurten

Londen is opgedeeld in veel verschillende stadsdelen en buurten; elk met een unieke smaak van de stad! De meest populaire gebieden die een bezoek waard zijn, zijn:

Covent Garden
Covent Garden is een van de meest populaire delen van de stad met enkele van de beste theaters. Neal Street is een paradijs voor schoenenliefhebbers met een reeks winkels voor elke zool.

SoHo
Een levendig en opwindend deel van de stad met een verbazingwekkende reeks pubs, jazz- en bluesbars en het hart van de homoscene van Londen. Dit is waar veel van de fashion forward inwoners van de stad komen feesten.

Kensington + Chelsea
Deze wijk herbergt enkele van de meest chique winkels en luxueuze inwoners van Londen. Het is ook de thuisbasis van Notting Hill, dat een opkomende, trendy buurt is geworden.

Camden
Beroemd als het alternatieve centrum van Londen waar hippies en punks samen de straten betreden. Het is de thuisbasis van een levendige mix van poppodia, markten, eetgelegenheden, tattooshops en boetieks.

The City of London
The City is eigenlijk slechts ongeveer een vierkante mijl groot en herbergt de grootste wolkenkrabbers en het financiële district van Londen.

Westminster
Het toeristische centrum van Londen, met bezienswaardigheden zoals de Houses of Parliament, Buckingham Palace en Westminster Abbey. Bezoekers kunnen de Britse regering in actie zien door een bezoek te brengen aan de Strangers ’Gallery in het House of Commons.

Shoreditch
Bekend als het creatieve centrum van het trendy East End in Londen. Kom hier voor lekker eten, nachtleven, street art en vintage shoppen.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s