Categorieën
Nieuws & weetjes

Duurzame relatiegeschenken, De BE O Bottle

Ondernemers, groen is het nieuwe blauw. De groene beweging er is om te blijven. Consumenten eisen nu meer dan ooit dat bedrijven bij al hun zakelijke activiteiten duurzame praktijken toepassen. Steeds meer bedrijven kiezen voor duurzame relatiegeschenken

Met de invoering van de BE O Bottle bij Zintuig.nl ondersteunen wij een klimaatpositieve toekomst, we ondersteunen hiermee een toekomst waarin alles wat geproduceerd en geconsumeerd wordt een positieve impact heeft op de aarde. Met de BE O Bottle kiest u voor plantaardig materiaal in plaats van olie.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s