Categorieën
Nieuws & weetjes

Bijzondere speakers als relatiegeschenk

Luidsprekers, voorzien van uw logo, zijn perfecte promotieproducten.  Naast de standaard luidsprekers zijn er ook diverse andere bijzondere opvallende speakers verkrijgbaar welke wij kunnen voorzien van uw logo.

Welk publiek u ook target of over welk budget u beschikt, wij kunnen u voorzien van de perfecte promotie speakers voor uw merk of bedrijf. Uw medewerkers en klanten zullen van ze houden!
 

Bluetooth-luidsprekers verkrijgbaar in verschillende maten en vormen


Bluetooth-luidsprekers in verschillende vormen en maten – perfect als relatiegeschenk! Makkelijk te gebruiken met uw mobiele telefoon of  tablet voor muziek onderweg, op de camping of in de tuin. Of waarom geen handsfree speaker op je bureau? Met een groot gebied om uw logo af te drukken of te graveren, zijn luidsprekers een goed cadeau voor jong en oud.
Op zoek naar een ander model? Neem gewoon contact met ons op door een e-mail te sturen naar sales@zintuig.nl en wij zoeken voor u de beste mogelijke opties binnen uw budget

Bekijk hier diverse voorbeelden voor speakers in alle vormen en maten met diverse mogelijkheden om te voorzien van uw bedrijfslogo.

Praktische en goede speakers voor een computer, tablet of smartphone. Radio’s voor onderweg, onderweg of onder de douche. Met dit cadeau breng je muziek in iemands leven!

Wij hebben hier een selectie gemaakt van 10 bijzonders luidsprekers:

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s