Categorieën
Nieuws & weetjes

Katoenen tassen bedrukken bij Zintuig.nl met uw bedrijfslogo tegen een scherpe prijs

Als promotioneel bedrukte katoenen tassen overtuigen door een bijna onverslaanbare prijs-prestatie verhouding. De populaire alledaagse metgezellen kunnen goedkoop worden bedrukt en zullen op de lange termijn worden gebruikt. Ideale omstandigheden voor een duurzaam effectieve advertentiepresentatie. Omdat ze bij elkaar vouwen heel weinig ruimte inneemt en uit elkaar klappen ze over een heel groot volume verspreid is dit ideaal! Uw klanten zullen deze bedrukte katoenen tas nu als boodschappentas, sporttas of anderszins gebruiken, alles kan netjes opgeborgen worden zelfs het kinderspeelgoed.

Het bereik van promotionele artikelen

Het bereik dat u krijgt door het gebruik van promotionele katoenen tassen is enorm, zodat het bewustzijn van uw bedrijf bijna vanzelf groeit. Bij Zintuig.nl bieden wij u goedkope katoenen tassen en in veel kleuren en designs aan. In onze online winkel bieden wij een groot assortiment katoenen tassen voor promotionele doeleinden, die u individueel kunt verfijnen. Of het nu om geborduurde katoenen tassen gaat of bedrukt met uw logo, uw wensen hebben geen grenzen in het ontwerp.

Zijn bedrukte Katoenen tassen ook herbruikbaar?
Naast de zeer zichtbare presentatie van uw logo overtuigen promotionele artikelen de katoenzakken vooral door hun herbruikbaarheid – zowel vanuit het perspectief van een reclamestrategie als ook vanuit het oogpunt van onze omgeving.

Milieu bewust en ecologisch denken met bedrukte katoenen tassen

De discussie over de mogelijke afschaffing van plastic boodschappentassen heeft al geleid tot een aanzienlijke toename van het milieubewustzijn, zodat steeds meer katoenen boodschappentassen worden gebruikt bij het winkelen. Ook moet je nu apart betalen voor de plastic tassen. Bovendien zijn bedrukte katoenen tassen de laatste jaren een trendtas geworden. Als u op een aantrekkelijke manier bedrukte katoenen tassen hebt, kunt u er zeker van zijn dat ze worden gedragen en dat uw advertentiedruk dienovereenkomstig zal worden verspreid. Als u een katoenen reiswieg op u wilt laten drukken, zijn er verschillende modellen en kleuren verkrijgbaar.
Print katoenen tassen – Kleine oplage, groot effect
Veel katoenen tassen kunnen ook in kleine hoeveelheden worden afgedrukt. Zo zijn de populaire katoenen tassen ook geschikt voor kleinere bedrijven of, bijvoorbeeld, voor tijdelijke promoties als reclamemedium. Het feit dat bedrijven veel van de katoenen tassen kunnen laten drukken in kleine hoeveelheden vanaf 100 stuks, vergroot de toepassingsmogelijkheden van de reclametassen met een veelvoud. Katoenen draagtassen in kleine hoeveelheden bieden bedrijven de mogelijkheid om ze te laten drukken voor specifieke evenementen, voor hun eigen werknemers of zelfs als een beperkte oplage.

Verona katoenen draagtas bedrukken

  • Afmetingen artikel: 42 cm
  • Kleuren: Ecru
  • Minimale afname: 50stuks
  • Levertijd onbedrukt: 1-3 werkdagen
  • Levertijd bedrukt: 4-7 werkdagen
  • Opdrukmethodes: Zeefdruk B, Transfer
  • Opdrukruimte bij meeste voorkomende druktechniek: 320 x 280 mm
Katoenen tas bedrukken

Opdruk mogelijkheden van Katoenen tassen
In tegenstelling tot de meeste promotionele artikelen, kunnen katoenen tassen bijna volledig worden afgedrukt. Afhankelijk van de maat van de tas biedt deze daarom een maximale advertentieruimte van 25 x 25 cm. Promotionele katoenen tassen kunnen aan beide zijden worden bedrukt. De afdrukkosten zijn gebaseerd op het motief, het type afdrukken en het aantal drukinkten. Bij het verfijnen van gekleurde zakken wordt een witte onderlaag gebruikt om een optimaal afdrukresultaat te bereiken. Door het grootformaat en desgewenst dubbelzijdige ontwerp ontstaat een optimaal, opvallend advertentie-effect in het bedrijfsontwerp van uw bedrijf. Naast de grootte van de opdruk zorgt echter vooral het langdurig gebruik in het publiek voor talloze reclamevertoningen. Met een bedrukte katoenen tas wordt de klant zelf het reclamemedium en merkambassadeur van uw bedrijf.

Wilt u nog meer katoenen tassen laten bedrukken met uw logo?

Wilt u meer van onze katoenen tassen zien? Bekijk dan onze top 5 katoenen tassen om te bedrukken anno 2018.
U kunt altijd contact met ons opnemen voor verdere vragen over bedrukkingsmogelijkheden of andere vragen bent u altijd welkom!

  • Tel: 035 6956000
  • Mail: sales@zintuig.nl
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s