Categorieën
Nieuws & weetjes

Leuke goedkope sokken laten bedrukken, het kan zelf in full colour!

Logo’s teksten en fotos kunnen op veel verschillende manieren op uw sokken worden geplaatst. Dit kan door middel van het inweven of het bedrukken van sokken. De meest gebruikte techniek hierbij zal hieronder worden besproken. Sokken met eigen tekst bedrukken? Alles is mogelijk.

Sokken full colour bedrukken

Voor sokken wordt vooral sublimatiedruk gebruikt. Dit is gebeurd in 3 stappen!

  1. De print wordt met speciale inkt aangebracht op sublimatiepapier
  2. De print wordt verhit en op het artikel geperst
  3. Het sublimatiepapier wordt verwijdert en de print blijft achter op het artikel.

Het grote voordeel van sublimatiedruk is dat de print onderdeel wordt van het artikel, op textiel zal het bijvoorbeeld niet sneller slijten dan het textiel zelf! Maar sokken met eigen logo of tekst bedrukken of borduren, hoe werkt dat eigenlijk?

Full colour sokken bedrukken

  • Minimale afname: 100 paar
  • Levertijd: 3-4 weken na goedkeuring van de drukproef
  • Maten: Small, Medium & Large
  • Materiaal: 80% Polyester + 17% Spandex+ 3% Rubber
  • Opdrukruimte bij meeste voorkomende druktechniek: gehele sok

sokken bedrukken

Bedrukken van sokken, hoe gaat dat in zijn werk?

Een digitaal logo word met een progamma omgezet zodat de computer kan lezen hoeveel garen en benodigde kleuren er nodig zijn om het logo er goed op te krijgen. Nadat deze in de computer is ingelezen. Nadat het proefstuk via de mail of post is goedgekeurd word de borduurmachine ingesteld, kan het borduren beginnen!
Een digitaal logo wordt met speciale software omgezet in een borduurkaart. Een borduurkaart berekent het aantal steken en het aantal benodigde kleuren garen om een logo te kunnen borduren. Nadat de borduurkaart is aangemaakt, wordt er een proefborduring op een stukje stof gemaakt. Nadat een proefborduring per post of per e-mail is goedgekeurd, wordt de borduurmachine ingesteld en de garenkleuren geladen.
Promotionele artikelen zoals de sokken van promotionele artikelen van zintuig kunnen worden omgezet in een echte eenmalige print of belettering met uw bedrijfslogo. Geef dit bijvoorbeeld op bedrijfs feestjes of gesprekken weg voor uw klanten. U bindt uw bedrijf rechtstreeks aan de klant en maakt er deel van uit. Profiteer van onze promotionele sokken in verschillende varianten, zoals knuffelige warme wintersokken of sportsokken en alledaagse sokken die u kunt bedrukken met uw logo.

Homesocks

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s