Categorieën
Nieuws & weetjes

Goedkoop tassen bedrukken bij Zintuig.nl

Sinds begin dit jaar (2016) is het niet meer mogelijk om gratis plastic tasjes uit te geven als winkel. Deze wetswijziging zal natuurlijk een positief effect hebben op het milieu en de natuur. Toch is er ook een nadeel: er wordt geen gratis reclame meer verspreid door uitgifte van de tasjes met een logo van uw merk. Dat vinden wij jammer, en daarom hebben wij verschillende milieubewuste manieren gevonden om nog wel gratis reclame te kunnen maken op tassen.

Tassen bedrukken
Tassen kunt u goedkoop online bestellen en laten bedrukken met uw logo of merk bij Zintuig. Hier vindt u kwalitatief goede tassen die u zelf kunt bedrukken tegen een lage prijs. Er is genoeg keuze uit alle soorten tassen: zo hebben wij onder meer sporttassen, boodschappentassen en reistassen. De keuze is enorm. Zo ziet u uw eigen ontwerp binnen no-time terug op de tassen die u heeft uitgezocht. Deze tassen kunt u zelf uitgeven aan vrienden, zakenrelaties, klanten, aan wie u maar wilt. Een ideaal geschenk voor jong en oud, en goed voor de branding van uw merk in de markt. En iedereen weet hoe belangrijk branding is voor uw merk. Stel, iemand loopt op straat met een tas met uw logo, veel mensen zien het (misschien zelfs ongemerkt) en dus blijft uw merk hen bij.

Katoenen tassen bedrukken
Katoenen draagtassen zijn gemakkelijke tassen waar veel in past. Deze tassen zijn eenvoudig maar toch erg sterk. Het zijn ideale draagtassen voor veel spullen, en de tas gaat jaren mee. Deze tassen zijn niet duur en door het formaat kan het logo er groot op worden afgedrukt.
Katoenen tassen bedrukken

Boodschappentassen bedrukken
Boodschappentassen zijn onmisbaar voor klanten die maar een paar boodschappen hoeven te kopen. De boodschappentas is herbruikbaar, milieubewust en supersterk. Kijk

Schoudertassen bedrukken
Schoudertassen zijn populair onder scholieren, studenten en bij werkenden. Hier kan alles in en deze tassen worden dagelijks gebruikt. En ook schoudertassen kunt u laten bedrukken.

Schoudertas bedrukken

Opvouwbare tassen bedrukken
Er zijn ook opvouwbare tassen, deze tassen nemen weinig tot geen plek en komen in een handige hoes. Sterk van eenvoud, maar met uw logo een echte blikvanger.

Opvouwbare tas bedrukken

Internationaal
Gaat u vaak op zakenreis en wilt u dat ze u in het buitenland ook kunnen vinden? Dan is een koffer of een reistas ideaal, deze kunt u ook laten bedrukken met uw naam erop. Deze kunt u zelf gebruiken, maar deze kunt u ook uitgeven zodat er optimaal reclame wordt gemaakt in het buitenland. Een mooie kans om uw naam bekend te maken in het buitenland, en uw merk sterk te houden. Dus grijp deze kans en kijk snel verder op Zintuig.nl!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s