Categorieën
Nieuws & weetjes

Vier zakelijk succes met wijn met eigen etiket

Er zijn vieringen en dan zijn er vieringen. Wanneer uw bedrijf iets heel groots heeft en er echt goed in is, wilt u het vieren. En de enige manier om dat goed te doen is met een lekker drankje: wijn met eigen etiket.
Persoonlijke wijn kan aan al uw wijnbehoeften voldoen als het gaat om het plannen van alle verschillende feesten die uw bedrijf zou kunnen hebben. Hier zijn vier verschillende bedrijfsmijlpalen waar het serveren van wijn een gedenkwaardige en speciale gelegenheid voor al uw medewerkers zal creëren.

Wijnetiket maken

Na 5 jaar uw bedrijf opkrikken met een bedrukte wijnfles!

Statistieken tonen aan dat 50% van alle bedrijven binnen de eerste vijf jaar failliet gaan. Als de jouwe het tot vijf jaar haalt, is het tijd om het te vieren – goede wijn voor iedereen! Koop een aantal van onze rosés van groot formaat die uw werknemers allemaal kunnen gebruiken om uw succes te vieren. De wijnflessen met een persoonlijke dankboodschap of maak logo’s met belangrijke data in de geschiedenis van het bedrijf. De flessen worden souvenirs voor decoratie rond het kantoor. Geef elke medewerker vervolgens een mini-wijnfles om mee naar huis te nemen met een speciaal “Dank u” -logo als een uniek en extra geschenk voor al het harde werk dat ze in het bedrijf doen.

Rosé wijn met uw eigen etiket

 • minimale afname: 10 stuks
 • Levertijd onbedrukt: 1 – 4 werkdagen
 • Levertijd bedrukt: 1 – 4 werkdagen na goedkeuring van de drukproef
 • Opdrukmethodes: Full colour etiket bedrukking
 • Opdrukruimte bij meeste voorkomende druktechniek: 102mm X 76 mm

Rosé wijnfles met etiket

Gepersonaliseerde champagne op verjaardagen

Er zijn nog veel andere jubilea die zullen plaatsvinden als uw bedrijf groeit. Herken de belangrijkste met speciale geschenken voor uw werknemers. Onze mooie wijnglas kan worden gegraveerd met de datum van een zakelijk jubileum of een nieuwe titel na een promotie. Wat de gelegenheid ook is, het kan worden herdacht op een gegraveerde wijnglas met naam, tekst of titel.
In combinatie met het graveren van een wijnglas kunt u direct ook een champagnefles of prosecco met eigen etiket bedrukken. U kunt dit als geschenk meegeven aan uw jubilaris in combinatie met haar eigen wijnglas.

Prosecco met eigen etiket

Erkenning van een grote verkoop

Het maakt niet uit in wat voor soort bedrijf u zich bevindt, een grote verkoop is een groot probleem. Je wilt dat vieren en je werknemers blijven aanmoedigen om de grote aantallen binnen te halen. Selecteer een van onze heerlijke flessen wijn en maak een logo dat de prestaties van de medewerker herkent. U kunt een foto van de werknemer gebruiken, zijn startdatum opnemen en mogelijk de nummers van zijn grote verkoop. Vergeet niet om uw fles in een mooie wijnzak te “verpakken” om het een nog gedenkwaardiger geschenk voor uw werknemer te maken. Dit is een geschenk dat hen laat zien dat u hun ervaring en hun bijdragen aan uw bedrijf op prijs stelt.

Rode Cabernet Sauvignon met uw eigen etiket

 • minimale afname 10 stuks
 • Levertijd onbedrukt: 1 – 4 werkdagen
 • Levertijd bedrukt: 5 – 10 werkdagen na goedkeuring van de drukproef
 • Opdrukmethodes: Full colour etiket bedrukking
 • Opdrukruimte bij meeste voorkomende druktechniek: 102mm X 76 mm

Rode wijn met eigen etiket

Wanneer u succesvol bent in uw bedrijf, is het belangrijk om uw werknemers te eren, zodat zij zich gewaardeerd en deel van het team voelen. Als u wilt dat ze gemotiveerd blijven produceren zult u blijven moeten vieren. Een heeft precies het soort stijlvolle, op maat gemaakte geschenken die uw werknemers zullen vertellen hoeveel u hen en hun bijdragen waardeert.

Witte wijn Sauvignon Blanc met uw eigen etiket

 • minimale afname 10 stuks
 • Levertijd onbedrukt: 1 – 4 werkdagen
 • Levertijd bedrukt: 5 – 10 werkdagen na goedkeuring van de drukproef
 • Opdrukmethodes: Full colour etiket bedrukking
 • Opdrukruimte bij meeste voorkomende druktechniek: 102mm X 76 mm

Witte wijnetiket maken

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s