Categorieën
Nieuws & weetjes

Strandballen met bedrukking – het perfecte geschenk

Met een bedrukte strandbal heeft u niet alleen een goed, maar vooral een leuk promotiegeschenk in handen voor uw relaties. Bedenk maar eens aan het plezier dat u wel eens gehad heeft met een strandbal.

Strandballen bedrukken

Strandballen en persoonlijke relatiegeschenken!

Een bedrukte strandbal heeft een zeer grote reclame potentie. Als de strandbal op een vol strand gebruikt wordt, zien op een dag al gauw honderden mensen uw logo voorbij komen. Ook wordt een strandbal niet alleen binnen Nederland gebruikt, maar vaak meegenomen op vakantie. Tijdens deze reis en vakantie zal de strandbal ook reclame maken en de ontvanger aan uw herinneren. Een strandbal wordt niet enkel op het strand gebruikt, ook in zwembaden, op festivals of in het park kom je ze op een zomerse dag geregeld tegen. Door het plezier dat er met de strandballen beleeft wordt, worden ze vaak bewaard en het volgende jaar weer gebruikt. Dit verhoogd de reclame potentie van de strandbal.

Gele strandbal bedrukken

Specificaties van de strandballen

Strandballen zijn er in verschillende kleuren en formaten. Zo heb je strandballen met een Ø 20 cm tot bijna Ø 1 meter. Strandballen zijn er in verschillende kleuren. Zo heb je de standaard strandballen die volledig in één kleur is of heb je de klassieke strandballen met witte en gekleurde strepen. Er is dus altijd wel een strandbal te vinden in een kleur of combinatie van kleuren die perfect bij uw bedrijf past. Bekijk snel het aanbod strandballen die voor u bedrukt kunnen worden, en wees alvast voorbereid op de zomer.

Grote strandbal bedrukken

Bedrukte strandballen voor uw relaties

Bedrukte strandballen met uw eigen tekst, logo, opdruk, bedrijfslogo of slogan vindt u bij Zintuig. Bedrukking is een optie en niet vereist. Kijk bij ons aanbod strandballen bedrukken voor uw persoonlijke relatiegeschenk!

Strandballen zijn unieke relatiegeschenken. In een branche met hevige concurrentie is het belangrijk dat u zich als bedrijf onderscheidt ten opzichte van uw concurrenten. Hetzelfde geldt voor relatiegeschenken. Wij adviseren u om uw strandballen te bedrukken met een logo of een persoonlijke tekst. Zo bent u niet alleen onderscheidend maar ook persoonlijk. Persoonlijk contact versterkt de band met uw klanten!

Strandbal bedrukken

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s