Categorieën
Nieuws & weetjes

Trendy zonnebril met logo bedrukken – de perfecte weggeefactie voor de zomer!

Zonnebrillen zijn meer dan alleen bescherming van de ogen: we dragen ze als stijlvolle accessoires in de stad, tijdens het auto rijden of na een lange nacht. Met een zonnebril als relatiegeschenk zit u altijd goed!

Welke zonnebril werkt voor uw reclame?

Blader door onze uitgebreide collectie modellen, de juiste zonnebril voor uw bedrijf springt meteen in het oog. Naast de normale promotionele zonnebrillen, zijn er ook een aantal sportzonnebrillen die we individueel voor u kunnen bedrukken. U kunt in elke prijscategorie zonnebrillen vinden. De modellen zijn altijd in lijn met de nieuwste modetrends. De meeste zonnebrillen zijn veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Voor speciale gelegenheden hebben we ook een aantal leuke zonnebrillen die u goedkoop kunt laten bedrukken.

zonnebrillen bedrukken

De bedrukte zonnebril als promotioneel product

Het perfecte seizoen voor adverteren met een zonnebril is natuurlijk de zomer. Laat de zonnebril bedrukken met logo en verspreid het tijdens bijvoorbeeld evenementen, zwembaden of op het strand. Outdoor-evenementen worden juist aanbevolen om uw promotionele zonnebril te verspreiden. Ga als bedrijf langs verschillende evenementen en verspreid de promotionele producten persoonlijk. Dit draagt bij aan het persoonlijke gevoel en het voorkomt dat individuen meerdere stuks meenemen. Wilt u de zomerlook helemaal compleet maken kijk dan ook eens naar onze bedrukte strandballen

Hoe worden zonnebrillen bedrukt?

In de regel bedrukken we een zonnebril op de zijkant van de pootjes. Wij kunnen ook bepaalde zonnebrillen bedrukken op het glas. Een bedrukking op het glas is een passende blikvanger voor de campagnes. Een bedrukking op glas beperkt het gezichtsveld ook niet.

zonnebril bedrukken op glas

Zonnebril goedkoop bedrukken?

De Xaloc zonnebril is een modebewuste zonnebril met UV-bescherming die in veel verschillende kleuren beschikbaar is. U kunt deze zonnebril snel en goedkoop laten bedrukken met uw persoonlijke boodschap.

 • Kleuren: geel, zwart, wit, blauw, roze, rood, oranje, lichtblauw, groen
 • Levertijd onbedrukt: 1 – 4 werkdagen
 • Levertijd bedrukt: 7 – 10 werkdagen na goedkeuring van de drukproef
 • Minimale afname: 50 stuks
 • Opdrukmethodes pootjes: Tampondruk
 • Opdrukruimte op de pootjes: 60×6 mm
 • Opdrukmethode glazen: Tampondruk
 • Opdrukruimte glazen: 2 × 53×42 mm

zonnebril goedkoop bedrukken

Goedkope zonnebrillen bedrukken
De Malter zonnebril is een van onze goedkope zonnebrillen en is in veel verschillende kleuren en variaties verkrijgbaar. U kun deze zonnebril geheel naar eigen ontwerp laten bedrukken. U kunt zelfs de glazen van de Malter zonnebril geheel naar uw eigen wens laten ontwerpen.

 • Kleuren: wit, paars, geel, rood, blauw, groen, zwart
 • Afmetingen artikel: 14,5 x 15 x 4,9 cm
 • Levertijd onbedrukt: 1 – 4 werkdagen
 • Levertijd bedrukt: 7 – 10 werkdagen na goedkeuring van de drukproef
 • Minimale afname: 50 stuks
 • Opdrukmethodes pootjes: Tampondruk
 • Opdrukruimte op de pootjes: 60×6 mm
 • Opdrukmethode glazen: Stickerdruk
 • Opdrukruimte glazen: 2 × 53×42 mm

zonnebril goedkoop bedrukken

Onze aanbeveling

Onze bestseller van de bedrukte zonnebrillen is de Sun Ray zonnebril. Naast het klassieke zwarte model is de Sun Ray ook in veel verschillende zomerse kleuren en variaties verkrijgbaar, u kunt deze zonnebril naar het bedrijfsontwerp van uw bedrijf laten bedrukken voor een optimaal advertentiesucces.

Sun Ray zonnebril bedrukken

 • Kleuren: koningsblauw, aqua blauw, roze, paars, wit, lime, oranje, geel
 • Afmetingen artikel: 14,5 x 15 x 4,9 cm
 • Levertijd onbedrukt: 1 – 3 werkdagen
 • Levertijd bedrukt: 5 – 7 werkdagen na goedkeuring van de drukproef
 • Minimale afname: 100 stuks
 • Opdrukmethodes: Tamponprint
 • Opdrukruimte bij meeste voorkomende druktechniek: 7 x 65 mm

zonnebril online bedrukken

Bekijk ook onze uitgebreide collectie zonnebrillen en laat u verbazen over onze prijzen en snelle levertijden! We bieden kortingen op bulkbestellingen, waardoor u gemakkelijk om te winkelen voor iedereen die op uw lijst staat. Bent u op zoek naar zonnebrillen met een lage afname? Bekijk dan onze al onze zonnebrillen bedrukken 25 stuks.

Als u ergens vragen over heeft neem dan contact met ons op, wij helpen u graag met het beantwoorden van al uw vragen. Zelf kunt u ook gaan kijken naar de tips en trics voor het bedrukken van zonnebrillen.

Neem contact op met Zintuig via:

 • Mail: sales@zintuig.nl
 • Tel: 035-6956000
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s