Categorieën
Nieuws & weetjes

2018 is begonnen – De beste relatiegeschenken

Top 12 promotieartikelen

Dit is de Top 12 promotieartikelen voor 2018. Wat zijn de trends en waarom zou u voor een dergelijk relatiegeschenk gaan? Voor u op een rij:
Het nieuwe jaar begint uiteraard met goede voornemens. Leuk om aan te schaffen voor iemand die het wel bekende goede voornemen heeft: afvallen. Op eenvoudige wijze worden de stappen bijgehouden, en kan er aan de conditie worden gewerkt. Door het compacte formaat is deze stappenteller ideaal om mee te nemen. Niet alleen leuk voor sportievelingen, maar ook zeker voor mensen die iets met sport willen gaan doen.
Dit is hét relatiegeschenk in de zorg-sector.
Niemand zit graag met een drankje teveel achter het stuur, maar wanneer heeft u teveel alcohol in uw lichaam? Deze alcohol percentage meter geeft een indicatie door middel van de LED lampjes is na te gaan of het veilig is om de weg op te gaan. Het principe is hetzelfde als het blazen tijdens een blaastest, echter is de betrouwbaarheid niet 100%. Ken dus vooral jezelf en ga niet met drank op achter het stuur zitten.
Ideaal voor tijdens de bedrijfsfitness, zweetbandjes. Door de uitgebreide bedrukkingsmogelijkheden zijn de mogelijkheden oneindig en kunt u unieke zweetbandjes laten maken. Stevige kwaliteit en verkrijgbaar in meerdere kleuren. Er worden allergeen vrije en niet-kankerverwekkende kleurstoffen gebruikt voor de productie van de zweetbandjes. Naast de handige werking van het zweetbandje kunt u er daarnaast zeker van zijn dat de zweetbandjes geen extra gezondheidsrisico met zich meebrengen.
Een multifunctionele polsband! Door het opbergvakje is er de mogelijkheid om kleine dingen mee te nemen, wanneer er gesport wordt. Denk aan (klein)geld, of iets te eten of drinken. Ook kunnen er in de polsband oordopjes worden gebruikt, waardoor er geen lastige oplossing gevonden hoeft te worden voor het bewegende snoer. Leuk om als relatiegeschenken cadeau te doen aan uw sportieve personeel.
Handdoeken gebruiken we erg vaak en zijn daarom perfect geschikt als relatiegeschenk. Een sporthanddoek met inspirerende tekst om optimale prestaties te leveren, of met uw bedrijfslogo. Ideaal voor bedrijven in de recreatieve, sportieve of gezondheidswereld. De personen die de handdoeken zullen zien, zullen grotendeels potentiële klanten zijn. Een soort retargetting, met sporthanddoeken! Deze handdoeken zijn gemaakt van 100% ringgesponnen katoen, 450 gram katoen per m2. Dit maakt dat het erg stevige handdoeken zijn, die heerlijk zacht afdrogen. Het formaat van de handdoek is 100cm*50cm. Doordat de handdoeken in 17 kleuren verkrijgbaar zijn is er een kleurrijke combinatie van te maken! Verrijk de badkamer met kleuren.
Een digitaal springtouw! Niet langer mogelijk om iemand voor de gek te houden. Leuk voor op kantoor, om te zien hoe fit je medewerkers zijn. Ook leuk om als relatiegeschenk weg te geven, want een digitaal springtouw verwacht niemand. Wanneer u klanten in de zorg heeft, denk aan fysiotherapie, is dit tevens hét product om uw naamsbekendheid te vergroten. Naast het aantal sprongen, worden ook het aantal verbrande calorieën weergegeven op het LCD scherm.
Het meest complete relatiegeschenk dat u kunt bedenken, deze 9-in-1 fitness-set kan persoonlijk worden bedrukt, waardoor de gehele inhoud uniek is toegespitst op één persoon. De set bestaat uit: Draagtas met rits, handgrepen, enkelgewichten, een paar gewichtextensies, oefenband en springtouw. De draagtas is voorzien van een handig voorvak, waar bijvoorbeeld de portemonnee of telefoon ingestopt kan worden. U kunt er ook voor kiezen om uw bedrijfslogo op de gehele inhoud terug te laten komen. Wanneer u promotionele activiteiten gepland heeft staan op het gebied van beauty en/of wellness is dit een must-have, om weg te geven of verloten bijvoorbeeld. Bijvoorbeeld een heel leuk welkomstcadeau voor nieuwe leden van uw sportschool, incalculeren in de kosten en dus gratis reclamemateriaal weggeven en rond laten lopen! Een ouderwetse win-win situatie.
Hoofdband met een omtrek van 18 cm bestaande uit katoen en elastiek,
om zo comfortabel mogelijk te sporten. Met een label van 9 x 3 cm ook flink de ruimte om uw logo toonbaar te maken. Uiteraard doet dit niet af aan de kwaliteit van de hoofdband. Niets is vervelender dan zweet in de ogen tijdens een intensieve sportsessie, het kan zelfs zo afleiden dat het prestaties beïnvloedt. Gun uw relatie het beste en laat deze hoofdband bedrukken met bedrijfslogo of een leuke tekst gevolgd door bedrijfslogo. Door de elastische voering past deze hoofdband iedereen, one size fits all!
Sporten zonder bidon doet niemand meer, naast het sporten is de bidon steeds een gebruikelijker voorwerp aan het worden. De sportbidon van Shiva is nieuw in het assortiment en is niet zomaar een bidon. Met deze bidon wordt ingezet op duurzaamheid,
wielrenners op het hoogste niveau fietsen met de Shiva Bio-Bottle bidon van Tacx om bij te dragen aan een beter milieu. Hoe Tacx zich met de Shiva onderscheidt:
•Grote vulopening, ideaal in de sportschool
•Schroefdop met afsluitbare trekdop
•Goede grip door 3-kantige dop
•Fles, dop en trekdop in zelfde kleur
•Bio Bottle leverbaar in wit, 500cc
•Overige bidons leverbaar in meerdere kleuren, 500cc of 750cc
Een meetlint voor het lichaam, waar gewicht en lengte tegenover elkaar gezet worden om tot de BMI (Body Mass Index) te komen. Een eenvoudige manier om te bepalen of het gewichtspercentage stijgt of daalt. Door het handzame formaat van de BMI meter, 20*63*55 mm, is deze gemakkelijk mee te nemen en overal te gebruiken waar dit wenselijk is. De gemiddelde BMI blijft stijgen en onbewust krijgen we steeds meer suiker binnen. Zeer belangrijk dus om dit in de gaten te houden. Op deze eenvoudige wijze is dit overal te doen en komt er geen weegschaal aan te pas.
Een multifunctionele waterfles, er zit namelijk een citruspers verwerkt in de bodem van de fles. Wanneer u een halve citroen onderin de fles plaatst en de fles vervolgens vult met water, creëert u citroenwater. Lekker en gezond voor tijdens het sporten. Citroen is één van de belangrijkste superfoods, al wordt dit niet vaak als zodanig bestempeld. Denk aan belangrijke voedingsstoffen als: Vitamine B, Vitamine C, citroenzuur en kalk bijvoorbeeld. Deze zorgen weer voor tal van voordelen wanneer het op gezondheid aankomt. Het zuivert het lichaam en brengt de pH waarde van het lichaam omlaag. Een heel gezonde weggever dus!
Deze Tuttifrutti fles is voorzien van een smaakgevend filter. Voorzien van draaidop, evenals van een inklapbare drinktuit. De fles wordt geleverd inclusief smaakgevend fruitfilter, om uw favoriete smaak aan uw drankje toe te voegen. Dit is geen gimmick, u zult het verschil echt proeven. De fles is vrij van BPA en dus ook veilig voor kleine kinderen. De bodem van de fles kan worden losgeschroefd om het filter schoon te maken. De fles is van het merk Bullet en is zowel in het geel als transparant verkrijgbaar.
Conclusie: Voor 2018 zijn sportieve geschenken helemaal hot. Een veranderende trend, na alle luxe geschenken en lekkere geschenken. Met deze geschenken slaat u de plank nooit mis, maar eerder de spijker op zijn kop! En minstens zo belangrijk: U vergroot de zichtbaarheid van uw bedrijf, tegelijkertijd weet iedereen direct dat uw bedrijf gezond bezig is en een gezonde levensstijl toejuicht!
Advertentie

Één reactie op “2018 is begonnen – De beste relatiegeschenken”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s