Categorieën
Nieuws & weetjes

Het perfecte relatiegeschenk voor uw personeel: de bidon!

De zomervakantie is net voorbij. Mensen die terug komen van vakantie moeten weer wat in het normale dagelijkse ritme komen. Op het werk, maar ook op het gebied van sporten. Geef uw medewerkers een steuntje in de rug: geef ze een mooie bidon cadeau! Hiermee stimuleert u uw personeel om weer fris van start te gaan met hun favoriete sport. Bidons komen bij alle sporten van pas; voetballen, wielrennen, joggen, fitness, tennis, yoga, zumba, wandelen, zwemmen etc. Laat de bidons bedrukken met uw bedrijfslogo en werk zo aan uw naamsbekendheid. Dit maakt de bidon het perfecte relatiegeschenk voor uw personeel!

Verschillende soorten bidons
Er zijn verschillende soorten bidons waar u uit kunt kiezen. De meeste modellen zijn leverbaar in verschillende kleuren. En vaak kan de bidon met diverse dopkleuren geleverd worden. Denkt u bijvoorbeeld aan een blauwe bidon met een groene dop. Er zijn twee formaten beschikbaar: meestal een klein formaat (500 ml) en een groot formaat (750 ml). Bidonman.nl heeft de volgende soorten bidons in het assortiment:

  • Sport bidon. Deze bidon is het meest gangbare type. Dit is een ideale oplossing voor het meenemen van dranken bij allerlei sporten. Dankzij de praktische sportdop kun je snel wat drinken, zonder dat je knoeit bij het open- of dichtdraaien van de bidon.
  • Shaker bidon. Zelf een lekkere shake van vers fruit of groente maken. Dat kan met een handige shaker bidon. Ze zijn bovendien te gebruiken voor maaltijdvervangers.
  • Dopper waterfles. Deze populaire en duurzame waterfles is 100% recyclebaar. De Dopper is een Nederlands ontwerp en vrij van schadelijke stoffen en giftige weekmakers. Met een Dopper laat u zien dat u graag wilt bijdragen aan het verminderen van plastic afval.

 

 

 

 

 

  • Aluminium bidon. De aluminium bidon ziet er hip uit, kan tegen een stootje en is licht van gewicht. Dit type bidon is populair bij wielrenners en wandelaars.

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Waterfles met filter. In het filter van deze bidons is ruimte voor bijvoorbeeld fruit. Hiermee is het mogelijk een heerlijke smaak aan het water in de fles toe te voegen.

 

 

 

 

 

U kunt bij Bidonman.nl de verschillende bidons, doppers en waterflesjes bedrukken laten.

Gelegenheden om een bidon te geven
Bidons lenen zich goed voor promotionele doeleinden tijdens beurzen en evenementen. Dat kan een vakbeurs zijn, een cultureel festival of een sporttoernooi. Of wat dacht u van een personeelsfeest, een open dag of klantendag? En ook bij een persoonlijke ontmoeting met een zakelijke relatie is een bidon een leuk en praktisch relatiegeschenk.

De mogelijkheden voor het bedrukken van bidons
Bidons kunt u op verschillende manieren laten bedrukken. De meest gebruikte techniek hiervoor is zeefdruk en ronddruk. Deze techniek geeft kleur kracht omdat de zeefdrukinkt dekkend is. De opdruk is bovendien slijtvast. Zeefdruk is eenvoudig en snel op vele materialen toepasbaar en geschikt voor grote aantallen. Wilt u een metalen bidon laten bedrukken? Dan is graveren ook een hele mooie mogelijkheid. Bidonman.nl van Zintuig Relatiegeschenken kan de bidons bedrukken in één kleur of in meerdere kleuren. U kunt kiezen voor een opdruk met een bedrijfslogo, een tekst, een vorm en/of een afbeelding. De bidon is in de meeste gevallen volledig rondom bedrukbaar. Neemt u voor meer informatie en advies over de mogelijkheden contact op met onze medewerkers, telefoon (035) 6956000.

Bidonman is dé specialist in bedrukte bidons
Bidonman.nl heeft een grote collectie bidons en waterflessen. Deze bedrukken we graag met uw bedrijfslogo of tekst. Of u nu een bidon, waterfles of dopper bedrukken wilt, bij ons bent u aan het juiste adres! Ontdek ons veelzijdige aanbod op www.bidonman.nl. En bezoek www.zintuig.nl voor al onze andere relatiegeschenken en producten!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s