Categorieën
Nieuws & weetjes

Praktisch en duurzaam met Dopper

De flessen van Dopper zijn tegenwoordig ontzettend populair dankzij de duurzame boodschap die deze flessen uitdragen. Het drinken van water gedurende de dag is voor iedereen belangrijk, maar het kopen van flesjes bronwater is niet meer nodig om altijd een verfrissing bij je te hebben. De flessen hebben een handig formaat waardoor ze altijd meegenomen kunnen worden en zijn zo ontworpen dat ze als fles en als drinkbeker gebruikt kunnen worden. Een Dopper met logo is dus een ontzettend praktisch cadeau voor uw klanten en zakenrelaties. 

 

 

 

 

 

 

Gerecyclede kwaliteit
Deze waterflessen zijn gemaakt van plastic, wat niet erg duurzaam lijkt te zijn. Het plastic van deze flessen is echter gerecycled en van ontzettend goede kwaliteit. Dat betekent dat deze fles jarenlang te gebruiken is. Uw klanten kunnen uw bedrukte fles keer op keer zien wanneer ze verfrissing zoeken en worden daardoor steeds herinnerd aan uw bedrijf. De nieuwe kleuren van de Dopper in 2017 zijn ontzettend populair. De vrolijke kleuren vallen op en kunnen precies het relatiecadeau zijn waar u naar op zoek bent. Door de fles te personaliseren kunnen uw klanten en relaties u altijd blijven herinneren.

Pink Paradise
Roze is een kleur die ontzettend veel klanten aanspreekt. Met de nieuwe roze waterfles kunt u precies de uitstraling vinden die u zoekt voor uw bedrijf. Deze zachte kleur is vriendelijk en warm, en tegelijkertijd een mooie ondergrond voor uw dopper met logo. Ook de Pink Paradise fles is gemaakt van hoogwaardig plastic dat tegen alles bestand is. U kunt uw klanten dus een waterfles aanbieden die jarenlang meegaat en voor altijd wordt geassocieerd met uw bedrijf. De naam van dit type is Pink Paradise, en dat paradijs kunt u uitstralen door een bedrukt exemplaar in deze kleur cadeau te geven. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hakuna Mintata en Sea Green
De kleuren groen en blauw passen helemaal bij deze waterflessen. Deze kleuren staan voor duurzaamheid en een connectie met de natuur. Doordat de flessen allemaal worden gemaakt van gerecycled materiaal staat u dus dicht bij de natuur door de duurzame fles te kiezen om te bedrukken. Deze twee kleuren zijn beide een variatie van een groene en blauwe kleur met een frisse uitstraling. Hakuna Mintata heeft is mint kleur die op dit moment ontzettend populair is. Door deze fles te bedrukken heeft u een product dat helemaal in stijl is. Wilt u het liever iets meer richting blauw zoeken, dan kunt u een Dopper bedrukken in de mooie zeegroene uitvoering. De mooie combinatie van groen en blauw geeft een unieke uitstraling aan deze duurzame waterfles. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sunshine Splash
Uw relatiegeschenk een vrolijke uitstraling geven is een belangrijke manier om te zorgen dat uw klanten er ook echt blij van worden. Sunshine Splash is vrolijk, fris en ook nog eens trendy. De duurzame materialen laten de gele kleur goed tot hun recht komen en bieden een mooie ondergrond om uw logo op te bedrukken. Bent u dus op zoek naar een goed relatiegeschenk voor uw klanten en zakenrelaties, en wilt u ook dat deze jarenlang meegaat? Laat dan een duurzame Dopper bedrukken met uw logo. Voor andere relatiegeschenken kunt u ook een kijkje nemen op onze website, waar wij een groot assortiment aan allerlei verschillende soorten geschenken voor u in voorraad hebben!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s