Categorieën
Nieuws & weetjes

Mokken bedrukt en onbedrukt

Originele en mooie bedrukte mokken
Bent u op zoek naar een origineel en uniek cadeau voor uw bedrijf? Wilt u een mooi relatiegeschenk? Dan kunnen wij voor u mokken bedrukken met uw eigen logo of iedere andere gewenste tekst of afbeelding. De mokken zijn full colour te bestellen en zijn in diverse soorten en afmetingen verkrijgbaar. Bedrukte mokken vanaf 25 stuks kunt u gemakkelijk en snel bij ons bestellen. Een mooi geschenk voor in de herfst- en wintermaanden.

Professionele bedrukte mokken

Wanneer u uw personeel een leuk geschenk wilt geven voor op de werkvloer, zijn mokken met opdruk van zintuig.nl een mooi gebaar. Mokken met een mooie opdruk voor de werknemers, zorgen voor een gevoel van saamhorigheid in de kantine en ze zien er mooi uit. Daarnaast stralen deze mokken professionaliteit uit. Naast mokken, bedrukken we ook bierglazen, thermosbekers, bidons en theeglazen.

Druktechnieken voor mokken vanaf 25 stuks

Voor het bedrukken van mokken zijn diverse druktechnieken mogelijk. Per mok verschilt het hoe groot de opdrukruimte is van uw logo en welke opdrukmethodes er gebruikt worden. Voordat u uw mokken definitief bestelt, krijgt u eerst binnen een dag een digitale drukproef toegestuurd. Zo ziet u hoe het product eruit ziet met de opdruk in kleur en op schaal gemaakt. Mokken die bedrukt zijn, zijn veelal met UV High Gloss, full colour sublimatiedruk of de Transfer druk gemaakt. UV High Gloss is een nieuwe druktechniek die met een machine voor UV-druk werkt. Met UV-licht brengt de machine uw logo of andere opdruk aan. Deze druktechniek is milieuvriendelijk, geeft heldere kleuren, is vaatwasser bestendig en is van goede kwaliteit. Een andere veelgebruikte techniek is de full colour sublimatiedruk. Hierbij brengt de drukker op speciaal sublimatiepapier inkten aan en verhit hij de print. Daarna perst hij de print op de mok. Het sublimatiepapier wordt verwijderd en de print staat op de mok. De transferdruk is ook een bekende druktechniek. In deze techniek wordt de opdruk op een (transfer)papier geplaatst. Daarna wordt de mok samen met de transfer op hoge temperatuur in een pers tegen elkaar aangeperst. Hierbij is er nog onderscheid te maken tussen de zeefdruktechniek en de digitale transfer. Met de zeefdruk worden er per kleur verschillende lagen aangebracht op het papier, zodat je opdruk een heldere kleur krijgt. De digitale transfer drukt het logo of de afbeelding via een kleurenprinter op het transferpapier. Een voordelige optie bij lage aantallen, zoals mokken vanaf 25 stuks.

Populaire onbedrukte en bedrukte mokken

In het assortiment van zintuig.nl is een aantal soorten mokken bedrukken erg populair. Zo is de mok Geneve wit, een conisch model en porseleinen beker, een van de meest verkochte artikelen. De mok is geschikt voor koffieautomaten en koffiepads en staat goed op het bureau van uw werknemers en klanten. De mok is zowel bedrukt als onbedrukt te bestellen.

Bedrukte mokken met groot druk oppervlak

Wanneer u op zoek bent naar een mooie mok van porselein met een groot druk oppervlak, is de witte beker Niceerg geschikt. Deze beker is klassiek en is geschikt als mooi relatiegeschenk voor uw collega’s. 

Oslo mok: mooie foto’s op mokken bedrukken

Een professionele mok met foto-opdruk bestellen? Dan is de witte Oslo mok een geschikt cadeau. Deze mok kunt u laten maken met een full colour opdruk rondom de hele beker. Professionele en officiële relatiegeschenken zijn op onze website gemakkelijk en snel te vinden. We bieden deskundig advies en grafische hulp en u bent verzekerd van de beste prijs-kwaliteit verhouding. Wilt u weten welke relatiegeschenken we nog meer in ons assortiment hebben zitten? Op zintuig.nl vindt u alle originele en leuke cadeaus die we voor u bedrukken.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s