Categorieën
Nieuws & weetjes

Het bedrukken van promotionele artikelen bij Zintuig relatiegeschenken, het werkt!

Op het oog en in het algemene publiek zijn promotionele artikelen totaal niet bekend. Dit is zeer verrassend aangezien relatiegeschenken en promotiemateriaal door iedereen wel wordt gebruik. Alleen al als we kijken naar de retailers wordt er gigantisch veel gebruik gemaakt van promotionele artikelen. Give-aways als moestuintjes, pannensets of andere promotieartikelen kunnen uw omzet doen stijgen. De kracht van de relatiegeschenken is dan ook de onzichtbaarheid hiervan. Veel mensen hebben niet eens door dat ze relatiegeschenken ontvangen en worden op deze manier heel onbewust beïnvloed. Dit is de ideale manier om uzelf goed te positioneren in de gedachte van de klant.

Waarom werken relatiegeschenken?

Relatiegeschenken kennen veel voordelen maar cijfers zeggen veel meer dan worden. Daarom even een aantal feitjes over promotionele items op een rij:
1. Elk huishouden in Nederland heeft ongeveer negen relatiegeschenken in huis.
2. Elk bedrijf in Nederland – van MKB tot multinationals – heeft gebruik gemaakt van promotionele items. Herinnert u zich nog de blikjes koeltas van Grolsch of speakerkratjes van Amstel? Dit is een voorbeeld van promotiemateriaal of relatiegeschenken. Een ander goed voorbeeld zijn de kerstpakketten die u aan het einde van het jaar ontvangt van uw relaties. Deze eindejaarsgeschenken zijn een belangrijk onderdeel van elk bedrijf en Zintuig speelt hier fantastisch op in met bijvoorbeeld Kerstballenman.
3. Het laatste feitje is natuurlijk vrij logisch. Veel mensen vinden het fijn om geschenken te ontvangen.
Zoals u nu dus ook door heeft, heeft u meer promotionele artikelen in het bezit dan u denkt. De kans is zelfs groot dat u op dit moment een bedrukte pen bij u op het bureau heeft liggen.

Welk promotiemateriaal werkt?

In de afgelopen jaren, sinds het aantrekken van de economie, merken we dat er weer een grote vraag is naar promotionele artikelen. Er is echter een verschuiving in de vraag naar promotionele artikelen. Er wordt niet meer gekeken naar de prijs van de geschenken maar meer naar de kwaliteit. Bedrijven willen geen relatiegeschenken laten bedrukken die maar 1 keer gebruikt kunnen worden. Ze zijn echt op zoek naar de duurzaamheid van de promotionele items. Een mooi voorbeeld hiervoor zijn de glazen kerstballen die u kunt laten bedrukken bij Kerstballenman. Deze kunnen elk jaar gebruikt worden en worden ook op een zeer professionele wijze bedrukt. U kunt deze bedrukte kerstballen gebruiken als eindejaarsgeschenk en meegeven aan uw relaties. Op deze manier prijkt uw naam in elke huiskamer van Nederland!

kerstballenman

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s