Categorieën
Nieuws & weetjes

Help uw klant zich voor te bereiden op de zomervakantie, bedruk artikelen voor in de auto!

In de zomervakantie gaan veel Nederlanders met de auto of camper op vakantie. Gewoon omdat het gezellig is op de camping en omdat het goedkoper is dan een vliegreis. Veel Nederlanders wagen zich dan ook weer op de Route du Soleil om lekker naar Zuid-Frankrijk of Spanje te rijden. Deze rit is ook een heerlijke ervaring en wordt altijd heel gezellig gemaakt door de ouders voor de kinderen. De ouders zijn altijd zo druk bezig met hun kinderen dat ze zichzelf vergeten en soms ook dingen vergeten aan te schaffen. Als bedrijf kunt u nu deze ouders helpen door hen bedrukte artikelen te schenken voor in de auto. Welke? Lees verder voor onze top 5 geschenken voor in de auto!

Welke artikelen voor de auto kan je bedrukken

Er bestaan veel geschenken die gebruikt kunnen worden in de auto of gerelateerd zijn aan een auto. Zo verkopen wij sleutelhangers en stressitems in de vorm van een auto. Dit zijn echter niet echt relatiegeschenken die handig zijn voor de zomervakantie. Voor de rit met de auto naar het zuiden toe heeft een klant niet echt iets aan een sleutelhanger. Daarom volgt nu voor u onze top 5 relatiegeschenken voor de autorit naar het zuiden!

5. Thermosfles laten bedrukken

Als uw klant met de auto vertrekt dan gebeurd dit meestal in de ochtend of in de nacht. Wat dan voornamelijk nodig is, is een koffie. Door een thermosfles te laten bedrukken kunt u uw klant voorzien van de perfecte koffiehouder. Een bedrukte thermosfles is een absolute pré voor een ervaren zonvakantie rijder.

Thermosfles

 • Kleuren: zwart, rood, wit, turquoise, mat zilver, fuchsia, limoen
 • Afmetingen artikel: Ø6.5X24CM
 • Minimale afname: 25 stuks
 • Artikelnr: 02-MO8314-03
 • Opdrukmethodes: tampondruk, zeefdruk, lasergravering
 • Opdrukruimte bij meeste voorkomende druktechniek: 37 x 170 mm
 • Levertijd onbedrukt: 1-3 werkdagen
 • Levertijd bedrukt: 4-7 werkdagen

thermosfles

4. Gevarendriehoek bedrukken

Verplicht materiaal in de auto (in Frankrijk, Duitsland en Spanje) is de gevarendriehoek. Dit is niet bij iedereen bekend en wordt ook nog wel eens vergeten. Door de gevarendriehoek voor uw klant te laten bedrukken en deze als geschenk mee te geven voorziet u uw klant voor een heel handig product. Gegarandeerd dat men uw merknaam positief zal gaan ervaren.

Gevarendriehoek de Luxe

 • Minimale afname: 50 stuks
 • Artikelnr: 200-9005
 • Opdruktechniek: tampondruk
 • Levertijd onbedrukt: 1 – 4 werkdagen
 • Levertijd bedrukt: 5 – 10 werkdagen spoed in overleg.

gevarendriehoek

3. Bedrukte Veiligheidsvestjes

Een ander verplicht product voor in de auto zijn de veiligheidsvestjes. Als men dit niet in de auto heeft kan men zomaar een boete verwachten en dat is het laatste wat men zoekt op vakantie. Door uw klant deze bedrukte vestjes te schenken helpt u uw klant dan ook enorm.

Veiligheidsvest

 • Afmetingen artikel: 65 x 65 cm
 • Kleuren: geel, oranje
 • Minimale afname: 25 stuk
 • Artikelnr: 01-19547280
 • Opdrukmethodes: Zeefdruk B, Transfer, Borduren
 • Opdrukruimte bij meeste voorkomende druktechniek: 100 x 150 mm
 • Levertijd onbedrukt: 1-3 werkdagen
 • Levertijd bedrukt: 5-7 werkdagen

veiligheidsvest

2. Telefoonhouder voor de auto bedrukken

Wanneer men op reis gaat moet de navigatie wel aan. Tegenwoordig is de TomTom oubollig en overbodig geworden. Zeker wanneer u uw klant voorziet van een telefoonhouder voor in de auto. Tegenwoordig kan men namelijk een routebeschrijving via google maps downloaden en vervolgens via de locatie kunnen volgen. Op deze manier is de TomTom helemaal niet meer nodig!

Mobile Auto Phone Holder

 • Afmetingen artikel: 9,7 x 2,9 x 2,5 cm
 • Kleuren: wit
 • Aantal stuks: 50 stuks
 • Artikelnr: 01-13420100
 • Opdrukmethodes: Tamponprint, Full colour digitaal medium
 • Opdrukruimte bij meeste voorkomende druktechniek: 19 x 20 mm
 • Levertijd onbedrukt: 1-3 werkdagen
 • Levertijd bedrukt: 4-7 werkdagen

telfoonhouder

1. Autolader laten bedrukken

Wanneer men gebruik van de mobiel of de TomTom dan moet deze kunnen worden opgeladen. Dit gebeurd meestal via de kabel vanuit de aansteker in de auto. Een autolader is niet altijd in het bezit van de autorijder wat een kleine crisis veroorzaakt. Door deze autolader te bedrukken en aan de klant mee te geven bent u de held in de bange dagen van de klant!

Mini Car Charger

 • Afmetingen artikel: 2,2 x 5,7 x Ø 2,4 cm
 • Kleuren: wit, zwart, lime, rood, koningsblauw
 • Aantal stuks: 150 stuks
 • Artikelnr: 01-10420804
 • Opdrukmethodes: Tamponprint
 • Opdrukruimte bij meeste voorkomende druktechniek: 10 x 20 mm
 • Levertijd onbedrukt: 1-3 werkdagen
 • Levertijd bedrukt: 5-7 werkdagen

autolader

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s