Categorieën
Nieuws & weetjes

Fleece en gebreide kleding bedrukken of borduren, wat kiest u?

In de winter is het nu eenmaal koud. Daar kunt u niks aan veranderen maar daar kunt u zich wel tegen wapenen. In de vrieskou is een beetje warmte fijn en wordt ook zeer gewaardeerd door de klanten. Fleece kleding is nog wel het warmste en fijnste geschenk die een klant in de winter kan krijgen. Geef nu zelf toe wat is er eigenlijk fijner dan lekker op de bank hangen met een fleece deken over je heen getrokken. Wat dacht u anders van een tochtje fietsen met een gebreide muts en een fleece sjaal om, warmer kan bijna niet! Wist u trouwens dat u zowel de fleece sjaal en deken als de gebreide muts kunt borduren?

Specificaties fleece kleding

Als u als bedrijf uniform uw wintergeschenken wilt laten borduren of bedrukken dan kunt u kiezen voor een verschillende combinatie. Denk hierbij dan aan een combinatie van een muts met een sjaal, of een deken met een muts. Het is maar net wat beter bij uw bedrijf past. Hieronder ziet u ook dat u alle fleece of gebreide kleding in dezelfde combinatie kunt laten bedrukken of borduren.

Gebreide muts borduren

 • Artikelnr: 200-1450-19-A19
 • Afmetingen artikel: open gevouwen 28×20 cm (one size, fits all)
 • Opdrukmethodes: Borduren
 • Kleuren: Turqoise, bruin, geel, grijs, zwart, wit, oranje, paars, rood, blauw, roze, navy.
 • Minimale afname: 100 stuks
 • Levertijd onbedrukt: 1 – 4 werkdagen
 • Levertijd bedrukt: 5 – 10 werkdagen spoed in overleg.

muts-1

Fleece sjaal borduren

 • Artikelnr: 200-1885-14-A14
 • Afmetingen artikel: 150*30 cm
 • Opdrukmethodes: Bedrukken , borduren
 • Kleuren: roze, zwart, donkergroen, geel, grijs, lime, turqoise, ecru, navy, koningsblauw, kobaltblauw, oranje, paars, rood, wit.
 • Minimale afname: 100 stuks
 • Levertijd onbedrukt: 1 – 4 werkdagen
 • Levertijd bedrukt: 5 – 10 werkdagen spoed in overleg.

sjaal-1

Fleece deken borduren

 • Artikelnr: 01-19549870
 • Afmetingen artikel: 150 x 120 cm
 • Opdrukmethodes: Zeefdruk B, Gravering, Blinddruk, Transfer, Borduren
 • Opdrukruimte bij meeste voorkomende druktechniek: 80 x 170 mm
 • Kleuren: oranje, lime groen, magenta, antraciet, paars, zwart, beige
 • Minimale afname: 25 stuks
 • Levertijd onbedrukt: 1-3 werkdagen
 • Levertijd bedrukt: 5-7 werkdagen

deken-1

De juiste service. Goede kwaliteit. Laagste prijs. Snelst geleverd. Gegarandeerd.

Begin met shoppen en ontvang een gratis powerbank bij uw bestelling.

muts-2

Goedkoop borduren op de muts, sjaal of deken

U kunt de fleece kleding zowel bedrukken als borduren. De prijs voor het borduren van de fleece kleding wordt altijd op basis van uw logo gemaakt. De prijzen die dus op de website worden aangegeven voor het borduren van de fleece kleding kan dus verschillen ten opzichte van oorspronkelijke prijs. Meestal is het borduren van de gebreide muts goedkoper dan het borduren van de fleece muts of deken. Dit is simpelweg omdat u minder opdrukruimte heeft op de muts. Hierdoor zijn er minder steken nodig om uw logo op de muts te borduren. De prijs voor het borduren van de gebreide muts, de fleece deken en de fleece sjaal wordt uitgerekend op basis van het aantal steken. Hoe groter uw logo hoe meer steken uw logo nodig heeft.

sjaal-2

Heeft u nog een aantal vragen?

Heeft u nog vragen hebben over het borduren van de fleece kleding? Neem dan contact met ons op en laat u adviseren en informeren over het bedrukken of borduren van de fleece kleding. U kunt ons bereiken via de volgende kanalen:

 • Mail: sales@zintuig.nl
 • Tel: +31(0)35-6956000
 • Chat op onze website
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s