Categorieën
Nieuws & weetjes

Ideeën voor goede voornemens 2017!

Gezondheid is het fundament voor zowel geluk en succes. Voor een ongezonde persoon is het zeldzaam en uiterst moeilijk om gelukkig ofwel succesvol te zijn.

 

Tijdens de feestdagen denken we nauwelijks aan onze gezondheid, we drinken en eten lekker en houden ons niet bezig met onze gezondheid.  Maar direct na de kerstdagen denken we weer wel veel over gezondheid en fitness na. Dit omdat Nieuwjaar vlak na de kerstdagen volgt en dit traditiegetrouw een punt is waarop de goede voornemens voor het nieuwejaar worden bepaald, gezondheid en fitheid is hierbij vaak een topprioriteit.

Om te gaan om te wandelen, joggen, zwemmen,  om lid worden van een sportschool, actiever te zijn in de natuur, een evenwichtiger dieet etc. eet zijn enkele goede voornemens die mensen maken voor een goede gezondheid en betere conditie.

 

Voordat we ingaan  op de beste keuzes uit ons assortiment hiervoor, laten we bepalen wat fundamentele elementen zijn voor gezondheid en fitheid:

 

  1. Beslis om gezond te zijn!
  2. Maak van gezondheid je “mind set”
  3. Eet Gezond
  4. Oefen regelmatig
  5. Wees actief
  6. Breng je tijd door in de natuur
  7. Vast minstens eenmaal per week
  8. Wees gelukkig
  9. Breng regelmaat in je leven
  10. Blijf uit de buurt van slechte gewoontes

 

Dus net zoals met geluk, speelt bij gezondheid en fitheid de geest een grote rol in het behouden hiervan. Kerstcadeaus met betrekking tot gezondheid en fitness worden dan ook zeer gewaardeerd als relatiegeschenk.

Enkele voorbeelden die Zintuig u kan bieden vind u hieronder:

Stappentellers – Dit is altijd een zeer populair geschenk omdat het je ongemerkt bewust maakt van je dagelijkse beweging of het gebrek hieraan. Elke stap wordt geregistreerd en zo ziet u makkelijk of u aan uw beweging komt en zo kunt u makkelijk en spelenderwijs uw levensstijl aanpassen. Deze kunnen tevens makkelijk voorzien worden van uw bedrijfsgegevens doormiddel van een bedrukking. Kijkt u hier voor ons assortiment.stappentellers-bedrukken

·         Zweet-/polsbandjes – Deze zijn altijd erg handig tijdens het sporten of lopen om het overtollige zweet makkelijk mee op te vangen. Deze kunt u bij de meeste sporten makkelijk gebruiken en zijn ook mooi te voorzien van uw logo doormiddel van bedrukking of borduring. Tevens zijn deze beschikbaar voorzien van een vakje met rits zodat u handig uw geld of sleutel met u mee kunt dragen. Kijkt u hier voor onze collectie.

roze-zweetbandjes-ff9

·         Bidons – Water drinken is essentieel voor een goede gezondheid en hoe mooi is dit als dat gedaan wordt uit een bidon of waterfles die bedrukt is met uw eigen logo. Een bidon gaat daarnaast jaren mee dus heeft u een zeer mooi product voor uw brand awareness. We kunnen bidons op veel verschillende manieren bedrukken zodat uw logo er zoals gewenst op komt te staan. Kijkt u hier eens voor ons grote aanbod.

bidons

·         Op onze “Sportieve Relatiegeschenken”  pagina vind u verder veel verschillende artikelen die u kunnen motiveren of inspireren tijdens het bedenken van uw goede voornemens voor 2017.

 

Dit is slechts een kleine greep uit ons assortiment om u een idee te geven van wat wij u allemaal kunnen bieden. Mocht u vragen hebben of een prijsopgave willen dan staat ons sales team voor u klaar! U kunt ze bereiken op 035-6956000 of via ons mail adres sales@zintuig.nl.

Beleef het leven mooi!GELUKKIG ZIJN! WEES GEZOND! SUCCESVOL ZIJN!Vandaag, morgen, voor altijd!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s