Categorieën
Nieuws & weetjes

Koffers en trolleys bedrukken

U ziet ze wel eens regelmatig op het vliegveld voorbij komen. Koffers en trolleys met bijzondere opdrukken. Van een koeienprint tot een simpele tekst, het komt allemaal voorbij. Niet alleen is het voor de gebruiker handig om zijn koffer of trolley te kunnen onderscheiden, maar ook valt het op bij andere mensen. Heeft u al er als bedrijf wel eens over gedacht om koffers of trolleys te bedrukken en deze als relatiegeschenk te geven? Een perfecte manier om als bedrijf op te vallen en uw klanten of werknemers op een aangename manier te verrassen.
koffers-bedrukken

 

Bedrukte koffers zijn een verrassend relatiegeschenk

 

 

 

Koffers bedrukken kunt u online regelen bij Zintuig, dat een groot en ruim aanbod te bieden heeft. Dit geldt ook voor trolleys, die tevens online te bestellen zijn. Bedrukte koffers zijn een totaal ander relatiegeschenk dan de ‘kleine presentjes’ en daarom ook zo verrassend. U kunt ervoor kiezen om het bedrijfslogo erop te laten bedrukken, maar ook een slogan of pakkende tekst is mogelijk. Uw bedrijf komt goed voor de dag en klanten of werknemers zullen verrast zijn door dit verrassende relatiegeschenk. Een betere reclame kan u zich als bedrijf dan ook niet wensen.
Bedrukte koffers en trolleys snel in huis
Uw bedrukte koffers en trolleys bestelt u online bij Zintuig. Op het gebied van drukwerk van logo’s en teksten heeft Zintuig al vele jaren ervaring. Deskundigheid en vakmanschap zorgen voor hoge kwaliteit drukwerk. Bedrukte Koffers en trolleys kunnen in de webshop online besteld worden. Het leveren van de koffers en trolleys gaat per stuk of set. Hierbij kunt u kwaliteit en service verwachten en heeft u, uw koffers en/of trolleys snel in huis.

Verras uw relaties met een bedrukte koffer
Nergens anders is koffers bedrukken zo goedkoop als bij zintuig. Kwaliteit tegen een scherpe prijs is waar Zintuig voor staat. Een bedrukte koffer of trolley kan net even dat verrassende en persoonlijke relatiegeschenk zijn waar u naar op zoek was. Verras uw klanten of werknemers dan ook met deze opvallende geschenken en bestel u koffer of trolley naar keuze op https://www.zintuig.nl/koffers_online/

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s