Categorieën
Nieuws & weetjes

De gewone paraplu bedrukken, omdat normaal al gek genoeg is!

Een paraplu hoeft niet al te veel fratsen te hebben en het is ook helemaal niet nodig om een hele grote paraplu te bedrukken. Bent u het hiermee eens? Dan is deze productgroep voor u ideaal. Steeds vaker zijn er paraplu’s te bedrukken in veel verschillende soorten, maten en groottes met als hoogtepunten bijvoorbeeld de golfparaplu, stormparaplu en de Square paraplu. Als marketing en promotiemateriaal zijn die gekke paraplu’s natuurlijk ideaal maar als u een goed functionerende paraplu wilt kunt u ook gewoon kiezen voor normale paraplu.

gp-9-8048-golfparaplu

De middelgrote paraplu goedkoop bedrukken

De middelgrote paraplu is de paraplu zoals u die kent. Met middelgrote paraplu’s worden de standaard paraplu’s bedoelt. Deze paraplu hebben een standaard formaat en zijn ook standaard geprijsd. Als u een paraplu goedkoop online wilt laten bedrukken dan bent u bij Zintuig aan het juiste adres. Doordat Zintuig geen fysieke winkel heeft kan men heel goedkoop de middelgrote paraplu laten bedrukken. We begrijpen echter ook dat u niet altijd direct over wilt gaan op het bedrukken van de paraplu’s maar dat u eerst even de kwaliteit wilt testen. Dat mag en dat is ook vrij logisch. Daarom is het bij Zintuig ook mogelijk om een sample te bestellen als u twijfelt bij een order.

10901700_y

Bedrukte middelgrote paraplu’s online bestellen

Online is het nieuwe offline. Steeds meer worden beslissingen genomen over het internet of met behulp van het internet. In de relatiegeschenkenbranche is dat niet geheel anders. U kunt namelijk heel gemakkelijk online uw paraplu’s laten bedrukken. Dit komt omdat u via Zintuig.nl geheel vrijblijvend een offerte kunt aanvragen en ook heel makkelijk een sample kunt bestellen. Op deze manier wordt het u ook heel makkelijk gemaakt om een beslissing te maken over het internet. Goedkoop, makkelijk en snel!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s