Categorieën
Nieuws & weetjes

De top 5 beste mokken die u kunt laten bedrukken

Mokken worden wekelijks bedrukt door bedrijven uit elke branche. Van Nike tot aan Campina Friesland. Elk bedrijf heeft wel eens een koffiemok laten bedrukken voor haar marketingactiviteiten. Een mok kan echter ook voor hele andere redenen worden bedrukt. Zo kunt u een mok bedrukken voor uw marketingactiviteiten maar ook als geschenk voor uw personeel. Ook werkt een bedrukte koffie mok als relatiegeschenk voor uw vaste klanten, gewoon als leuke weggever is een mok perfect. Maar welke mok is nu eigenlijk de beste? Lastig om te zeggen natuurlijk maar wij hebben voor u wel een top 5 gemaakt van koffiemokken die u kunt bedrukken.

5. Amsterdam mok bedrukken

Op nummer 5 komt de koffiemok die uit ons eigen land komt. De Amsterdam mok is een vaak verkochte koffiemok. Dit komt doordat de mok makkelijk te bedrukken is en ook goedkoop is. U kunt bij deze mok kiezen uit 3 verschillende bedrukkingstechnieken.

 • Afmetingen artikel: 95 mm
 • Kleuren: wit
 • Minimale afname: 50 stuks
 • Opdrukmethodes: UV High Gloss, Transfer druk, Photo print, Photo print
 • Opdrukruimte bij meeste voorkomende druktechniek: 45 x 60 mm
 • Artikelnr: 20-LT98011-ST

Bedrukte mok

4. Full colour mokken bedrukken

Deze full colour mok is de ideale mok voor een mooie uitstraling. De bedrukkingstechniek die bij deze mok gebruikt wordt is sublimatiedruk. Deze druktechniek kan op een zeer nauwkeurige manier uw mok volledig rondom bedrukken in full colour. Dit is niet voor alle koffiemokken weggelegd en daardoor verdient deze mok een plek in de top 5.

 • Afmetingen artikel: 80×95 mm
 • Kleuren: wit
 • Minimale afname: 50 stuks
 • Opdrukmethodes: Full colour sublimatiedruk max.300 cm2 (SU1), Full colour
  sublimatiedruk max.1000 cm2 (SU2)
 • Artikelnr: 514-AP812400

AP812400_design3. Mok Reversed bedrukken

De Mok Reversed is een koffiemok met een witte binnenkant en een standaard lepel. Deze lepel geeft de mok iets extra’s en maakt het een grappig geschenk. Een grappig geschenk kan een positieve werking hebben op uw naamsbekendheid. Men onthoud namelijk sneller een origineel en grappig geschenk en zal deze ook daadwerkelijk gaan gebruiken.

 • Afmetingen artikel: 82×100 mm
 • Kleuren: geel, blauw, groen, zwart
 • Minimale afname: 75 stuks
 • Opdrukmethodes: Keramiek bedrukking(vaatwas vast).
 • Opdrukruimte bij meeste voorkomende druktechniek: 80×80 mm
 • Artikelnr: 514-AP862002-02

koffiemok bedrukken

2. Nice koffiemok bedrukken

De Nice koffiemok is, na de nummer 1 mok, meest verkochte koffiemok. Als u kijkt naar de stijl en het ontwerp van de koffiemok is het ook logisch dat deze veel verkocht wordt. De mok heeft namelijk een mooi uiterlijk en ziet er stijlvol uit. Met het bedrukken van de Nice mok kiest u tevens voor een grote bedrukkingsruimte.

 • Afmetingen artikel: 98 mm
 • Kleuren: zwart, donker blauw, grijs
 • Minimale afname: 25 stuks
 • Opdrukmethodes: UV High Gloss, Transfer druk
 • Opdrukruimte bij meeste voorkomende druktechniek: 40 x 50 mm
 • Artikelnr: 20-LT50421-N0002

Nice mok bedrukken

1. Oslo mokken bedrukken

De absolute nummer 1 onder de bekers en koffiemokken is de Oslo mok. Deze mok wordt vaak verkocht en herkent u waarschijnlijk meteen. Deze mok bestaat er in veel varianten en kan ook op veel verschillende manieren worden bedrukt. Wilt u meer weten over de Oslo mok? Lees dan het volgende artikel over het bedrukken van de Oslo mokken.

 • Afmetingen artikel: 93 mm
 • Kleuren: zwart, donker blauw, oranje, licht groen, geel, rood, wit
 • Minimale afname: 25 stuks
 • Opdrukmethodes: UV High Gloss, Transfer druk, photo print, sublumatiedruk (full colour rondom)

Oslo mok bedrukken

Wilt u een mok goedkoop laten bedrukken?

Heeft u interesse gekregen in het bedrukken van een mok? Wilt u deze koffiemok goedkoop laten bedrukken? Neem dan contact op met Mokkenman via de volgende kanalen:
Mail: sales@zintuig.nl
Tel: +31(0)35-6956000
Chat: Zopimchat op de website Mokkenman.nl

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s