Categorieën
Nieuws & weetjes

De Senz stormparaplu bedrukken, omdat de storm wel te trotseren is.

De herfst lijkt nog ver weg maar de regen valt altijd in Nederland. Nu is natuurlijk één regenbui niet meteen een reden om een stormparaplu te laten bedrukken maar u weet ook wel dat de regen in Nederland meestal gepaard gaat met harde wind. Met een normale paraplu is het dan heel lastig om toch niet nat te worden zonder uw paraplu te verliezen. Een normale paraplu klapt altijd open als er ook maar een klein zuchtje wind in de paraplu komt. Het hanteren van een normale paraplu is met harde wind ook geen doen en u komt altijd tot de conclusie dat u zich beter nat kunt laten regenen dan de hele tijd met de normale paraplu bezig te zijn. Dit is allemaal verleden tijd met de bedrukte SENZ stormparaplu.

Een SENZ stormparaplu bedrukken voor uw marketing

U kunt de SENZ stormparaplu voor twee (en misschien nog wel meer) doeleinden bedrukken. De eerste hiervan is voor het gebruik van uw marketing. Als u de SENZ stormparaplu’s wilt bedrukken voor uw marketingdoeleinden moet u wel een duidelijk plan maken hoe u deze paraplu’s wilt bedrukken en wilt presenteren. Een stormparaplu kost nu eenmaal veel geld en als u deze zonder enig marketingplan laat bedrukken zult u geheid met de neus in de boter vallen. Een bedrukte SENZ paraplu is namelijk wel(mits juist bedrukt) het ideale visitekaartje van uw bedrijf. Hij zal veel gebruikt worden aangezien de SENZ paraplu elke storm kan trotseren.

Een SENZ stormparaplu bedrukken voor uw personeel

Een tweede doeleind waarvoor u een stormparaplu kunt laten bedrukken is voor uw personeel. Zo levert SENZ ook aan KLM haar bedrukte stormparaplu’s en dat doet ze om de volgende redenen: KLM heeft veel personeel dat buiten werkt en als het dan stormt moet men ook gewoon buiten aan het werk. Om het personeel dan toch zo tevreden mogelijk te houden krijgen ze ieder een SENZ paraplu om te regen en wind te trotseren. Een andere manier waarop u de bedrukte SENZ stormvaste paraplu mee kunt geven is aan accountant die bij klanten langsgaan. Ook de accountants moeten, ook al zitten ze veel in de auto, een keer naar buiten toe om de klant te bereiken. Hier kunt u de accountant, en natuurlijk ander personeel dat van deur tot deur loopt, de SENZ paraplu bedrukt meegeven zodat men in stijl en met uw bedrukking bij de klant aankomt.

SENZ paraplu’s die u kunt bedrukken

SENZ heeft 5 verschillende stormparaplu’s op de markt gebracht. Hierdoor is er voor elk bedrijf wel een betaalbare SENZ paraplu te bedrukken. U kunt dus kiezen voor het goedkoop bedrukken van de stormparaplu’s of kiezen voor kwaliteit.

SENZ Smart S stormparaplu bedrukken

De SENZ Smart S is een kleine opvouwbare paraplu die heel makkelijk in de tas is mee te nemen. Kiest u voor de SENZ paraplu dan kiest u voor lichtgewicht en comfort.

 • Getest tot: 60 km/h
 • Gewicht : 316,67 gram
 • Kleuren: Rood, zilver, blauw, lime, wit, zwart, roze
 • Opdrukmethodes: Zeefdruk (779-P), Transferdruk klein (779-TK)
 • Opdrukruimte bij meeste voorkomende druktechniek: in overleg

SENZ SMart S

SENZ automatic stormparaplu bedrukken

De SENZ automatic is een automatische opvouwbare stormparaplu. Dit betekent dat u deze stormparaplu met maar 1 hand hoeft te bedienen. Met 1 klik op de knop gaat de paraplu open en dicht.

 • Getest tot: 80 km/h
 • Gewicht : 458,4 gram
 • Kleuren: Rood, blauw, navy, wit, zwart
 • Opdrukmethodes: Zeefdruk (779-P), Transferdruk klein (779-TK)
 • Opdrukruimte bij meeste voorkomende druktechniek: in overleg

SENZ Automatic

SENZ Smart stormparaplu bedrukken

De SENZ Smart is een zogenaamde Stick paraplu die dus niet opvouwbaar is. Deze Smart paraplu heeft een ergonomisch handvat die optimale grip geeft. De stormparaplu is iets kleiner dan haar grotere broers de SENZ original en de SENZ XXL.

 • Getest tot : 80 km/h
 • Gewicht : 508,34 gram
 • Kleuren: oranje, zwart, zilver, rood, blauw, wit
 • Opdrukmethodes: Zeefdruk (779-P), Transferdruk klein (779-TK)
 • Opdrukruimte bij meeste voorkomende druktechniek: in overleg

SENZ paraplu SMART

SENZ Original paraplu bedrukken

Deze aerodynamische stormparaplu zweeft perfect in de wind. Dit is de eerste stormparaplu die op de markt is gebracht door SENZ en is dus tot in de perfectie gefinetuned. Hierdoor is deze SENZ original de perfecte stormparaplu om te bedrukken.

 • Getest tot : 100 km/h
 • Gewicht : 595,84 gram
 • Kleuren: blauw, rood, wit, navy, zwart
 • Opdrukmethodes: Zeefdruk (779-P), Transferdruk klein (779-TK)
 • Opdrukruimte bij meeste voorkomende druktechniek: in overleg

SENZ original rood

SENZ XXL stormparaplu bedrukken

De SENZ XXL is de perfecte stormparaplu voor bijvoorbeeld een potje golf. Met de speciale top past deze SENZ PARAPLU bovendien in alle golftassen. U kunt deze stormparaplu gebruiken als golfparaplu of voor meerdere personen onder 1 paraplu. De grootste stormparaplu in zijn soort en dat maakt de SENZ XXL stormparaplu een uniek paraplu om te bedrukken.

 • Getest tot : 100 km/h
 • Gewicht : 750 gram
 • Kleuren: blauw, zwart
 • Opdrukmethodes: Zeefdruk (779-P), Transferdruk klein (779-TK)
 • Opdrukruimte bij meeste voorkomende druktechniek: in overleg

SENZ XXL

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s