Categorieën
Nieuws & weetjes

De STORMaxi, een stormparaplu in stijl

In de zomermaanden is de regen altijd een geldende factor. Meestal is de regen ook een beslissende factor in het humeur van vele verschillende mensen. De regen kan ervoor zorgen dat uw werknemers of klanten met een glimlach naar buiten lopen en met een chagrijn naar binnen gaan. Er zijn een aantal factoren die hier de oorzaak van zijn tijdens de regen:

 • Uw werknemer wordt kletsnat in de regen;
 • De paraplu van de werknemer klapt kapot;
 • Door de wind heeft de paraplu vrij weinig zin en wordt de werknemer alsnog nat.

Dit zijn allerlei oorzaken die van uw lachende accountant een chagrijnige accountant kunnen maken. U kunt echter voorkomen dat uw werknemer een slechte weerspiegeling wordt van uw bedrijf. Het bedrukken van de STORMaxi stormparaplu van Impliva kost u namelijk weinig en is ook nog eens goedkoop. Wat u allemaal moet doen om deze stormparaplu te bedrukken.

De STORMaxi stormparaplu van Impliva

De STORMaxi paraplu van Impliva heeft heel wat voeten in de aarde gehad bij de introductie van de stormparaplu. Senz had namelijk het idee dat de STORMaxi teveel leek op de stormparaplu van Senz. Dit zou schendig van hun licentie betekenen en een rechtszaak volgden. Begin mei was uiteindelijk de uitspraak van de rechter dat Impliva geen inbreuk op de rechten van Senz deed. Begin juni is dan ook officieel de stormparaplu van Impliva op de markt gebracht en kunt u deze stormparaplu ook bedrukken. STORMaxi is hierbij het paradepaardje van de stormparaplu’s.

zwart STORMaxi

Specificaties STORMaxi

Ondanks dat de STORMaxi lijkt op de Senz-paraplu heeft deze stormparaplu toch andere kenmerken. Een aantal specificatie van de STORMaxi zijn:

 • Afmetingen artikel: 82 cm lang
 • Kleuren: zwart, grijs, wit, navy, kobaltblauw, rood, wit/grijs
 • Stormproof tot: 100 km/h
 • Materiaal doek: polyester pongee
 • Opdrukmethodes: Zeefdruk (779-P), Transferdruk klein (779-TK)
 • Opdrukruimte bij meeste voorkomende druktechniek: in overleg.

De juiste service. Goede kwaliteit. Laagste prijs. Snelst geleverd. Gegarandeerd.

Begin met shoppen en ontvang een gratis powerbank bij uw bestelling.

STORMaxi blauw

Het bedrukken van een STORMaxi stormparaplu

Een windbestendige paraplu is altijd handig en wordt ook zeer gewaardeerd door uw personeel. Een stormparaplu kan ook een verlengstuk zijn van de boodschap die u als bedrijf uitbrengt. De STORMaxi is hier een mooi voorbeeld van. Deze stormvaste paraplu heeft een mooi design en is extra stevig. Wanneer uw personeel hiermee rondloopt is dit ook de boodschap van uw bedrijf, een bedrijf die sterk in de schoenen staat en die oog heeft voor detail. Als relatiegeschenk is deze windbestendige paraplu ook ideaal aangezien het zeker is dat u kwaliteit meegeeft aan uw klanten of bezoekers op de beurs. De STORMaxi is daarbij goedkoper dan de Senz paraplu waardoor design opeens betaalbaar is geworden. De STORMaxi is een goedkope stormparaplu van een hoge kwaliteit.

Wilt u deze stormparaplu bedrukken?

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor het bedrukken van deze stormparaplu? Of wilt u de stormparaplu gewoon kopen? Neem dan contact met ons op en wij helpen u verder. U kunt ons bereiken via de volgende kanalen:

 • Mail: sales@zintuig.nl
 • Tel: +31(0)35-6956000
 • Chat: Zopimchat op onze website(stormparaplu123.nl)
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s