Categorieën
Nieuws & weetjes

De top 5 zonnebrillen die u kunt laten bedrukken

Het is vandaag wat regenachtig maar de zon komt altijd weer tevoorschijn. We zitten natuurlijk pas in de maand mei en daar hoort nu eenmaal ook slecht weer bij. De regen weerhoudt u waarschijnlijk niet om op zoek te gaan naar relatiegeschenken voor in de zomer. Dat is natuurlijk volkomen logisch aangezien de zomer altijd de ideale tijd is om uw merk te promoten. De zon schijnt en het is mooi weer waardoor vele consumenten niet eens doorhebben dat ze meedoen aan uw zomerpromotie. Een zonnebril is hierbij een fantastisch zomergeschenk waarmee u heel snel en makkelijk naamsbekendheid kunt genereren.

Een zonnebil bedrukken doet u zo

Het is heel makkelijk om een zonnebril te laten bedrukken. U hoeft alleen maar het aantal zonnebrillen aan te geven die u wilt bedrukken plus de manier van bedrukking. Per zonnebril kan de bedrukkingstechniek verschillen maar voornamelijk wordt er gebruik gemaakt van tamponprint. Er zijn ook een aantal merken waarbij opdruk op het glas mogelijk is, deze zullen ook de revue passeren. Interesse gekregen in het bedrukken van een zonnebril? Bekijk dan onze top 5 bedrukte zonnebrillen. We beginnen met de nummer 5 en tellen langzaam af naar 1.

5. California zonnebril bedrukken

Op plek 5 hebben we een ideale zonnebril die u kunt bedrukken voor festival merchandise. De California zonnebril is namelijk een trendy zonnebril van goede kwaliteit. Deze zonnebril is bedrukt een echte toegevoegde waarde voor uw festival. Wanneer u deze tussen uw merchandise zet is de verkoop gegarandeerd. De zonnebril is namelijk zeer kleurrijk en de glazen verschillen per kleur.
Kleuren: Lime, rood, zwart, wit, oranje, blauw.
Bedrukkingstechnieken: Transferdruk, Tamponprint.
californiazonnebril

4. Neon zonnebril bedrukken

De Neon zonnebril is een goedkope zonnebril die u ook heel goedkoop kunt laten bedrukken. Deze zonnebril is daarom de ideale weggever voor in de zomer. De Neon zonnebril is daarbij ook zeer kleurrijk doordat de pootjes in 3 verschillende kleuren te verkrijgen zijn. De pootjes zijn daarbij van echte Neon kleuren waardoor de zonnebril gegarandeerd opvalt.
Kleuren: zwart/groen, zwart/geel, zwart/roze, zwart/zwart
Bedrukkingstechnieken: Druk
Neon zonnebril

3. Malou zonnebril bedrukken

De Malou zonnebril is een zonnebril met een uitstraling die heel goed in de zomer van 2016 past. Deze zonnebril is namelijk een kunststof zonnebril met een houten uitstraling. Door de houten uitstraling is de zonnebril een must-have promotieartikel voor in de zomer.
Kleuren: hout/licht, hout/donker.
Bedrukkingstechnieken: druk.
malou

2. Sun Ray zonnebril bedrukken

De Sun Ray zonnebril is de zonnebril die het dichtstbij de originele Ray Ban zonnebril komt. Dit maakt de Sun Ray zonnebril een echt bestseller tijdens de zomermaanden. De Sun Ray is ook een goede kwaliteit zonnebril die uitsteken gebruik kan worden voor zowel uw merchandise of als weggever. Sun Ray is daarbij een merklijn die drie verschillende zonnebrillen produceert die allen bij Brillenman te bestellen zijn.
1. Sun Ray zonnebril normaal
• Kleuren: Zwart, aquablauw, roze, paars, koningsblauw, rood, wit, lime, oranje, geel
2. Sun Ray zonnebril Crystal
• Kleuren: Blauw, transparant, lime
3. Opvouwbare Sun Ray zonnebril
• Kleuren: Zwart, aquablauw, roze, paars, koningsblauw, rood, wit, lime, oranje, geel
Bedrukkingstechniek: Tamponprint
sunray

1. Zonnebril bedrukken op glas

Er bestaan ook zonnebrillen die u kunt laten bedrukken op het glas. Deze zonnebril zijn de Malter en Xaloc zonnebrillen. Hierbij is de Malter zonnebril onze goedkoopste zonnebril die u kunt laten bedrukken. Niet voor niks staat het bedrukken van de zonnebril op het glas op nummer 1 van onze lijst. Deze bedrukkingstechniek is namelijk zeer origineel en laat heel veel ruimte voor uw reclame op de weggever. De kracht van een relatiegeschenk t.o.v. reclame op tv of radio is de herinnering van het product. Wanneer u een origineel en leuk relatiegeschenk bedrukt dan zal de klant uw merk makkelijker en beter onthouden. De bedrukte zonnebril op glas biedt deze mogelijkheid.
1. Malter zonnebril
• Kleuren: wit, paars, geel, rood, blauw, groen, zwart.
• Bedrukkingstechnieken: Tampondruk (514-P1), Bedrukking op de glazen
2. Xaloc zonnebril
• Kleuren: wit, zwart, geel, blauw, roze, rood, oranje, lichtblauw, groen
• Bedrukkingstechnieken: Tampondruk (514-P1), Bedrukking op de glazen

xaloc

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s