Categorieën
Nieuws & weetjes

De top 5 BBQ geschenken voor de zomer

In de zomer worden er altijd vele relatiegeschenken bedrukt. De zomer vraagt meestal om verfrissende relatiegeschenken. De meeste zomergeschenken zijn natuurlijk verfrissend maar er is er één die geheel daar tegenover staat. Het gaat hier natuurlijk om de BBQ relatiegeschenken. Als bedrijf kunt u vele verschillende barbecue geschenken laten bedrukken. Speciaal voor u hebben wij onze top 5 barbecue geschenken op een rijtje gezet.

5. BBQ ovenwant bedrukkenovenwantbbq

Niet veel barbecuërs zijn in het bezit van een ovenwant speciaal voor de barbecue. Als bedrijf kunt u hierop inspelen door een BBQ handschoen cadeau te doen aan uw klanten. Deze BBQ handschoen kunt u bedrukken aan de bovenzijde van de handschoen. Deze BBQ ovenwant is gemaakt van 100% katoen en heeft aan de onderzijde een beschermingsplaat tegen de warmte van het rooster. Nog even wat aanvullende informatie:

  • Kleuren: zwart, rood, blauw en lime.
  • Bedrukkingstechnieken: transferdruk en zeefdruk.

ovenwantbbq1

4. 12 inch Barbecue bedrukken

Een barbecue bedrukken is waarschijnlijk niet het eerste waar u aan denkt maar het is wel een mooi relatiegeschenk die vooral heel lang meegaat. De investering in een bedrukte BBQ verdient u dubbel en dwars terug doordat deze een hele lange levensduur heeft. Tijdens een BBQ komen ook veel mensen langs en ook altijd wordt de barbecue zelf besproken door de bezoekers en laat de barbecue nu net van uw bedrijf zijn. Uw bedrijf is dan meteen het gespreksonderwerp.

  • Kleuren: zilver, rood, groen en oranje
  • Bedrukkingstechnieken: Tampondruk

BBQ

3. Barbecueschort (voetbal) bedrukkenbbq voetbalschort

Misschien doet Nederland niet mee met het aankomende EK maar voetbal zullen we toch gaan kijken. De wedstrijden zijn ook allemaal rond etenstijd dus ideaal om dit te combineren met de barbecue. Als bedrijf is het dan ook heel makkelijk om in te spelen op het EK en het gezelligste avondeten, namelijk met een bedrukte barbecueschort met voetbal gerelateerde accessoires. Dit barbecueschort is inclusief een spatel, knijper, ovenwant en een vork.

  • Kleuren: groen(voetbalveld)
  • Bedrukkingstechnieken: transferdruk en zeefdruk

BBQ voetbalschort1

2. Chiory BBQ-set bedrukkenchiory BBQ set

Dit 18-delige roestvrijstalen barbecueset is een zeer luxe set. Het barbecuegereedschap is verpakt in een aluminiumkoffer waar heel subtiel uw opdruk op komt te staan. Bij deze barbecueset is een super snelle levering mogelijk. Wanneer u voor 11:00 uur dit product besteld kunt u hem al de volgende dag in huis verwachten. U kunt deze barbecueset alleen in het zilver bedrukken.

  • Bedrukkingstechnieken: full colour doming, lasergravure.

chiory BBQ set1

1. BBQ koeltas bedrukkenBBQ koeltas1

Ideaal is de barbecue koeltas. Deze tas is multifunctioneel in haar gebruik. In deze tas zit een mini-BBQ die overal naartoe mee te nemen is. Maar in deze tas zit tevens een koelgedeelte waar u uw etenswaren voor de BBQ in kwijt kunt waardoor deze lekker koel blijven. Door de multifunctionaliteit en doordat deze BBQ-tas overal mee naartoe is te nemen is dit wat ons betreft de nummer 1 onder de BBQ geschenken. Welke BBQ relatiegeschenk vindt u de nummer 1?

  • Kleuren: zwart.
  • Bedrukkingstechniek: zeefdruk, transferdruk, digital transfer.

BBQkoeltas

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s