Categorieën
Nieuws & weetjes

Reclame voor jouw bedrijf met bedrukte tassen

Succesvolle ondernemers grijpen elke mogelijkheid aan om hun bedrijf te promoten en het aanbieden van bedrukten tassen om hun naamsbekendheid te bevorderen is een solide reclame strategie. Tassen zijn veelzijdig en handig dus wanneer het wordt gebruikt als een relatiegeschenk leidt dit waarschijnlijk tot blije gezichten, en omdat de bedrukte tassen in het openbaar worden gebruikt komt men uw bedrijfsnaam en logo overal tegen.
De sleutel tot het bedrukken van uw tassen als promotieartikel is het bepalen van welke tas het meest nuttigst is voor uw doelgroep. U heeft geluk, er zijn namelijk gigantisch veel verschillende tassen voor elke doelgroep. Zo zijn er koeltassen voor de huisvrouw of man, documenttassenlaptoptassen en reistassen voor uw zakelijke klanten en sporttassen en rugtassen voor het avontuurlijke type. Als laatste zijn er ook nog kindertassen voor de kleine toekomstige klanten.

Relatiegeschenken voor reclame

Onderzoek heeft aangetoond dat relatiegeschenken een effectieve reclame-instrument zijn. Niet alleen zijn ze veel goedkoper dan conventionele middelen van reclame hebben ze het voordeel van een directe vorm van marketing. Mond-tot-mond reclame is nog steeds de krachtigste vorm van reclame en omdat uw bedrukte tas in de hand is van uw klant is dit automatisch een gespreksonderwerp waar uw bedrijf gegarandeerd in voor zal komen.
Tassen hebben niet helemaal hetzelfde mond-tot-mond effect als bijvoorbeeld een bedrukte pen of mok, maar met een beetje creativiteit kunt u de bedrukte tas voor zichzelf laten spreken. Onthoud, tassen worden door duizenden mensen gezien en vele kennen uw klant niet eens. Daarom moet je ervoor zorgen dat jou bedrukte koffers een echt gespreksonderwerp worden, met als aanvulling uw bedrijfsnaam en een gedenkwaardige slogan, uw telefoonnummer en e-mailadres.
Als marketingtool zijn bedrukte tassen een kosteneffectief relatiegeschenk, omdat ze stevig zijn en een lange levensduur hebben waardoor ze voor een langere periode worden gebruikt en gezien. Wat betekent dat je meer reclamezendtijd krijgt voor uw investering.

Het kiezen van de juiste promotionele tassen

Het maakt niet uit wat voor een bedrijf u runt, iedereen kan haar bedrijfsnaam, logo en slogan afdrukken op de zijkant van een tas. Maar de truc is juist dat uw bedrukte tas of koffer opvalt. Vrij vragen u daarom ook om goed na te denken over de werkzaamheden die uw doelgroep verrichten omdat dit uw keuze voor juiste tas kan beïnvloeden. Vergeet niet dat er een overvloed aan tassen is om uit te kiezen voor uw klanten, u kunt ook bijvoorbeeld uw klant meerdere bedrukte tassen aanbieden dat ze zelf de keuze kunnen maken welke tassen ze willen gebruiken, houdt hierbij rekening met zakelijke en persoonlijke relaties.
Plastic zakken zijn prima voor het uitdelen van promotionele verpakkingen bij een conferentie of tentoonstelling, maar het aanbieden van gratis plastic tassen is vanaf januari 2016 verboden en u zult ook meer succes hebben met een bedrukte tas. Vergeet niet, bedrukte tassen zijn doeltreffend instrument voor het beveiligen en het aantrekken van uw business dus bied ze verstandig aan.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s