Categorieën
Nieuws & weetjes

Het bedrukken van slippers bij Zintuig B.V.

Relatiegeschenken worden door het gehele jaar heen bedrukt. Maar elk seizoen vraagt om een ander relatiegeschenken. In de herfst worden meestal schooltassen bedrukt voor het begin van het schooljaar, of paraplu’s voor de regen. In de winter zijn de kerstballen, winterjassen en mutsen aan de beurt. De zomer vraagt weer om andere relatiegeschenken die perfect bij de zomer passen. 1 hiervan zijn de slippers. U denkt bij relatiegeschenken niet zo snel aan het bedrukken van slipper maar dit is echter wel een ideale marketingtool.

Slippers goedkoop laten bedrukken

U kunt bij zintuig op 2 manieren uw slippers laten bedrukken. U kunt ervoor kiezen om de slipper volledig te laten bedrukken op de zool of u kunt slippers op de band bedrukken. De slipper op de band bedrukken is de goedkope uitvoering van de bedrukte slippers. Wanneer u slippers goedkoop wilt laten bedrukken dan adviseren wij u om te gaan voor het bedrukken van de Flip Flops van Zintuig. Deze slippers worden door middel van tampondruk bedrukt op het transparante bandje. Dit maakt het bedrukken van de slippers een goedkope onderneming. Zintuig heeft de Flip Flops zowel voor de mannen als voor de vrouwen.

LT91712-N0021_2

Het bedrukken van de slipper

Wanneer u ervoor kiest voor het bedrukken van deze slippers dan moet u rekening houden met een standaard bedrukkingsproces bij Zintuig. Doordat het bedrukkingsproces van Zintuig goed in elkaar zit kunnen wij u een snelle levertijd garanderen. U zult echter zelf ook een steentje hierin bijdragen maar dat spreekt voor zich. Het bedrukkingsproces van Zintuig zit als volgt in elkaar:
1. U maakt een keuze van welke slippers u wilt laten bedrukken.
2. U beslist welke tekst of logo u wilt hebben op het bandje van de slippers.
3. Vervolgens gaat u kiezen in welke kleuren u de bedrukking wilt hebben. U kunt hierbij kiezen voor 1, 2, 3 of 4 kleuren bedrukking.
4. Daarna geeft u aan of u een normale of spoed bestelling wilt. Bij een spoed bestelling worden extra kosten gerekend maar u kunt dan binnen 4 dagen uw bedrukte slippers geleverd krijgen.
5. Nadat u de offerte of aanvraag heeft gedaan komt Zintuig in actie. Allereerst sturen wij u een drukproef op.
6. U keurt vervolgens de drukproef van de slippers goed of af (dit proces zal zich herhalen tot u tevreden bent).
7. Na uw goedkeuring zullen wij de slippers bedrukken.
8. Ongeveer 10 werkdagen, mits voor normale levering gekozen, na uw goedkeuring zullen wij de bedrukte slippers naar uw adres opsturen.
9. U maakt gebruik van de bedrukte slippers.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s