Categorieën
Nieuws & weetjes

Het gemak van een bedrukte bidon

Het komende warme weer vraagt ook om verkoeling. Tijdens het sporten, wandelen of op een festival. In alle gevallen is verkoeling van uitermate belang. Als bedrijf kunt u op deze vraag inspelen. Met het bedrukken van bidons, sportbidons of waterflesjes geeft u uw relaties een oplossing tegen uitdroging, dit zal hen zeer tevreden stellen. Een bedrukte bidon kunt u zowel aan de klant meegeven als doorverkopen, beide biedt dit vele kansen Cabo waterflesvoor een vergroting van uw omzet.

Een bidon bedrukken als marketingtool

Wanneer u een bidon laat bedrukken voor marketingdoeleinden bent u vooral bezig met creëren van naamsbekendheid. Een bedrukte bidon kan dan dienen als weggever tijdens hardloopwedstrijden of in combinatie met een actie. Het bedrukken van een bidon is heet efficiënt en doordat er veel ruimte is op de bidon kunt u een duidelijk en goed zichtbare boodschap overbrengen. Een andere verfrisser die u kunt meegeven is een bedrukte waterfles. Deze waterflesjes zijn ideaal voor op bijvoorbeeld een festival en is ook een goedkope oplossing. Het bedrukken van een waterfles is goedkoop en makkelijk. U kunt deze waterflesjes meegeven op een warme zomerdag tijdens een festival of een ander evenement in de zon.

Een bidon bedrukken voor verkoop

Een bidon bedrukken voor de verkoop kent 2 voordelen die in één zin genoemd kunnen worden. De klant betaald u om reclame te maken met de door u gepersonaliseerde bidons. Dit betekent dat u winst maakt op de bidon zelf en dat de klant ook onbewust reclame maakt voor uw bedrijf. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de bidons van body fit. Wanneer u ervoor kiest om een sportbidon te bedrukken voor uw merchandise dan adviseren wij u om voor goede kwaliteit bidons te laten bedrukken. Een voorbeeld hiervoor zijn de Tacx bidons. Deze bidons hebben een eigentijds design en zijn ook van goede kwaliteit. Het bedrukken van de Tacx bidons kan volledig rondom in full colour zodat u een mooie bedrukking erop kwijt kan.

shiva

Interesse?

Mocht u nog enige vragen hebben of gewoon interesse dan kunt u ons altijd nog extra vragen stellen. U kunt ons bereiken op Bidonman.nl en via de volgende kanalen:

  • Chat: Zopimchat op bidonman.nl
  • Tel: +31(0)35-6956000
  • Mail: sales@zintuig.nl
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s