Categorieën
Nieuws & weetjes

Bedrukte barbecuegeschenken zijn altijd in trek

De zon schijnt weer en de kou lijkt definitief achter ons gelaten. Koningsdag is geweest en vele bedrijven richten hun relatiegeschenken nu op de zomer. Dit betekent dat de vele marketeers en communicatieadviseurs bezig zullen zijn met het ontwikkelen van een promotie en marketingplan voor de komende zomer. Het bedrukken van relatiegeschenken is hierbij meestal een opvallende en handige marketingtool.

Geschenken voor de BBQ

Wanneer de zon gaat schijnen kiezen al vele Nederlanders eieren voor hun geld en steken bbqtangze de BBQ aan. Dit gaat altijd gepaard met veel gezelligheid en een lekker drankje. De Nederlander barbecuet ook het liefst met zoveel mogelijk verschillende mensen. Hierdoor bent u met uw bedrukte BBQ geschenken verzekerd van een groot publiek die u kunt bereiken. Maar welke geschenken voor de BBQ kunt u nu laten bedrukken?
De primaire en secundaire uitrustingen die bij het barbecueën nodig zijn allemaal te bedrukken en te bestellen. U moet hier denken aan het bedrukken van onder andere:
Barbecueschorten
Barbecuesets (met o.a. tang, vleesmes en spatel)
• Barbecue accessoires
Barbecuebestek (losse tang, vleesmes of spatel)

Barbecue geschenken goedkoop laten bedrukken

Het nadeel van vele BBQ relatiegeschenken is dat deze nogal aan de duurdere kant zijn. Ditovenwant
betekent dat u als u niet veel te besteden heeft, u niet snel uit zult komen op het bedrukken van BBQ promotiemateriaal. Er zijn echter ook relatiegeschenken voor de barbecue die u kunt goedkoop kunt laten bedrukken. Het gaat hier meestal om de minder speciale barbecue geschenken die iedereen wel kent. Goedkope BBQ geschenken zijn onder andere:
Bedrukte BBQ tang
Bedrukte ovenwant
Bedrukte BBQ spatel

Interesse?

Heeft u interesse gekregen in het bedrukken van barbecue geschenken? Bekijk dan wat de mogelijkheden zijn voor het bedrukken van BBQ accessoires of neem contact met ons op via de volgende kanalen:
• Chat: Zopimchat op zintuig.nl
• Mail: sales@zintuig.nl
• Telefoon: +31(0)35-6956000

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s