Categorieën
Nieuws & weetjes

Bezig met zomerpromotie? Bedruk een strandbal.

De lente is pas net begonnen maar er wordt alweer lang en breed gedacht aan de promotie voor de zomer. Het warme weer in de lente doet ons nog sneller smachten naar een mooie zomeravond en minimaal 25 graden Celsius. Ook bij u zal dit gevoel zijn ontstaan en daarom bent u op zoek gegaan naar relatiegeschenken voor in de zomer. Bij het promoten van uw bedrijf in de zomer denkt u waarschijnlijk niet zo snel aan het bedrukken van een strandbal. Een bedrukte strandbal biedt echter vele voordelen.

Strandballen bedrukken bij strandballen123

Het bedrukken van de juiste strandbal voor uw zomerse promotie is natuurlijk lastig. U kunt strandballen namelijk voor vele verschillende evenementen gebruiken. Een aantal voorbeelden voor het bedrukken van een strandbal worden in het volgende artikel gegeven. Zoals u in het artikel van strandballen123 kunt lezen kunt u strandballen bedrukken bij evenementen of ter promotie van uw bedrijf. Zeker als u zich richt op kinderen zijn de bedrukte strandballen een ideaal promotieartikel.

Een strandbal goedkoop bedrukken

Het kan natuurlijk zijn dat u een strandbal goedkoop wilt laten bedrukken. Onze goedkope strandballen zijn meestal niet full colour te bedrukken. De kwaliteit van onze goedkope strandballen is goed en een snelle levering wordt gegarandeerd. Kortom het goedkoop laten bedrukken van uw strandballen kost weinig en kan veel geld opleveren.

Strandballen die u kunt laten bedrukken

Strandballen123 heeft voor uw de strandballen onderverdeeld in 2 categorieën. Er zijn namelijk vele verschillende soorten strandballen die u kunt bedrukken. Alle strandballen hebben echter 1 kenmerk. Ze zijn of in 1 kleur of in meerdere kleuren. Daarom heeft Strandballen123 gekozen voor de volgende productgroepen:

meerdere kleuren 1kleur

Heeft u nog verdere vragen en/of opmerkingen over het bedrukken van strandballen? Neem dan contact met ons op via de volgende kanalen:
  • Mail: sales@zintuig.nl
  • Tel: +31(0)35-6956000
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s