Categorieën
Nieuws & weetjes

Promotionele zonnebrillen voor uw bedrijfsevenement

Evenement management bedrijven behandelen vaak zakelijke evenementen en het is geen wonder waarom! Coördineren van alle taken op een schijnbaar eindeloze lijst van informatie, taken en verantwoordelijkheden … Nou dat is geen geringe prestatie en het verkrijgen van promotionele zonnebrillen voor het evenement is slechts een klein deel van het enorme geheel.
Algemene voorbeelden van gebruik van promotionele zonnebrillen:
• Grote openingen
• Relatiebeheer
• Branding en product lancering
• Cadeau voor werknemers
• Bedrijfsjubileum of andere mijlpalen
• Team building
• Jaarlijkse vergaderingen
• Als weggever

Promotionele zonnebrillen

Of je gaat vertrouwen op een event management bedrijf, of u zelf het organiseren van uw zakelijke evenement doet; Zintuig.nl geeft u de oplossing! We hebben een team van gepassioneerde druk specialisten en art designers die zijn gewijd aan het verzekeren van uw promo zonnebrillen zijn om ze te maken zoals u wenst en precies op uw gewenste leverdatum levert.

Met prijzen die binnen uw budget passen, een gratis drukproef en met supersnelle doorloop tijden is Zintuig.nl een perfecte oplossing. Om nog maar niet te spreken over onze ongeëvenaarde selectie van zonnebrillen, kleuren en bedrukkingsmogelijkheden en dat alles tegen een prijs die u zal bevallen!

Bovendien, al onze zonnebrillen hebben UV-bescherming en hebben een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Als u benieuwd bent naar onze kwaliteit brillen dan sturen we u uiteraard graag een sample.

U kunt ons ook vinden via onze sociale netwerken. Bezoek ons ​​op Facebook, Google+ of Pinterest  en zie vandaag nog  onze collectie zonnebrillen die u uit kunt delen bij uw volgende event!

Promotionele zonnebrillen zijn leuk aandenken die praktisch en goedkoop zijn, als u uw volgende evenement aan het plannen bent en u bent geïnteresseerd in bedrukte zonnebrillen dan staat ons klantenservice team voor uw klaar op 035-695600 of neem een kijkje op onze site, klik hier!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s