Categorieën
Nieuws & weetjes

De bedrukte strandbal, voor de zomerpromotie van uw bedrijf.

In de herfst denken we aan de winter, in de winter denken we alweer aan de lente en in de lente denken we alweer aan de zomer. Dit is bij iedereen hetzelfde en daarom denken wij nu met u mee over uw zomerpromotie. De zomer is namelijk in aantocht en dat is voor de meeste bedrijven een ideaal moment om hun bedrijf te gaan promoten. Een handig promotieartikel die u kunt gebruiken voor zomerpromotie is de bedrukte strandbal. Waarom? Een strandbal laten bedrukken is goedkoop, makkelijk en hij valt op.

Een strandbal bedrukken voor uw zomerse promotie

Er zijn vele strandballen die u rond deze tijd kunt laten bedrukken. Er zijn ook vele leveranciers die u kunnen helpen bij het bedrukken van de strandbal. Alleen al als u het zoekwoord “strandballen bedrukken” intypt, vindt u 5 pagina’s vol met drukkerijen die strandballen kunnen laten bedrukken. Dit is ook geen verassing aangezien strandballen goedkoop zijn te bedrukken en dat er ook veel vraag naar is. De keuze is dus reuze maar welke groothandel in bedrukte strandballen helpt u het beste?

Strandballen bedrukken in België

De Belgische drukkerij Europromos is één van de grootste leveranciers in bedrukte strandballen in België. Dit komt doordat Europromos een jarenlange ervaring heeft in het bedrukken van promotiemateriaal. Deze Belgische groothandel in relatiegeschenken kan heel goedkoop strandballen bedrukken. Het assortiment bedrukte strandballen bij Europromos is divers en de service is heel persoonlijk en warm. Zowel een Nederlands als een Belgisch bedrijf wordt geholpen door het Nederlands sprekende bedrijf. Een mooie strandbal die Europromos laat bedrukken is de Trias strandbal.

Strandballen bedrukken in omgeving Amsterdam

Als u op zoek bent naar een Nederlandse drukkerij voor strandballen in de omgeving Amsterdam dan adviseren wij strandballen123.nl. Deze vrij onbekende drukkerij is een specialist in het bedrukken van strandballen. Doordat dit bedrijf zich volledig focust op het alleen bedrukken van de strandbal kunnen zij u kwaliteit garanderen. Ook kunt u door dit specialisme vele verschillende soorten strandballen laten bedrukken. Als u het liefst goedkoop strandballen wilt laten bedrukken dan heeft Strandballen123 een overzicht van haar goedkope bedrukte strandballen gemaakt.

Strandballen bedrukken in omgeving Almere

Een andere groothandel in strandartikelen in Nederland is het bedrijf strandman. Dit bedrijf heeft veel variaties strandartikelen en kan u helpen bij het vinden van het juiste promotiemateriaal voor in de zomer. De strandballen die u hier kunt bedrukken zijn voornamelijk van een goede kwaliteit. De prijs ligt bij dit bedrijf iets hoger maar dat gaat zeker niet ten koste van de kwaliteit. Strandman is ook een specialist in bedrukkingstechnieken en kan daar door een goede kwaliteit bedrukking garanderen.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s