Categorieën
Nieuws & weetjes

Bedrukte waaiers, de perfecte giveaway in de zomer

Een bedrukte waaier kan een perfect visitekaartje zijn voor uw relaties. Waaiers worden namelijk in de zomer veel gebruikt en u kunt een waaier ook bedrukken om vervolgens te verkopen als festival merchandise. Zeker de jongere bezoekers van een festival willen altijd iets tastbaars meenemen vanuit een festival om dit als herinnering mee te nemen naar huis. Maar welke waaiers kunt u nou laten bedrukken?

Het bedrukken van waaiers bij waaiers123.nl

Waaiers123.nl is een zusterbedrijf van Zintuig.nl en is een specialist in het bedrukken van waaiers. Dankzij de jarenlange expertise in het bedrukken van waaiers kan waaiers123 u goede kwaliteit garanderen. Bij de groothandel in bedrukte waaiers kunt u twee soorten waaiers laten bedrukken:
Waaiers met opdruk op het doek
Waaiers met opdruk op de houder
Bij deze waaiers is er een verschil in de levertijd, kwaliteit en bedrukking. Dit verschil zal nader uitgelegd worden.

Waaiers met opdruk op het doek

Deze waaiers worden ook wel de Spaanse waaiers genoemd. Er zijn vele verschillende soorten Spaanse waaiers die u kunt laten bedrukken. Dit verschil zit hem meestal in de houders van de waaiers aangezien u het doek van deze Spaanse waaiers zelf kunt bepalen met de opdruk. Bij het bedrukken van een Spaanse waaier loopt u een speciale procedure door waar u zelf de bedrukking op het doek kunt kiezen en waar de levertijd langer duurt. Doordat de waaiers met opdruk op het doek in Spanje wordt bedrukt en klaargemaakt vergt de levering en productie van deze waaier meer tijd. Doordat we gebruik maken van Spaanse expertise kunnen wij u echter wel goede kwaliteit bedrukking en waaiers garanderen. Interesse in het bedrukken van de Spaanse waaier? Bekijk dan wat de mogelijkheden zijn bij het bedrukken van een Spaanse waaier.

Spaanse waaier

Waaiers met opdruk op de houder

De waaiers met opdruk op de houder zijn de waaiers die in Nederland geproduceerd en bedrukt worden. Deze waaiers kennen vele verschillende vormen en kunt u op de houder bedrukken. De houder van de waaier wordt dan met behulp van tampondruk bedrukt en dit zorgt ervoor dat uw bedrukking er goed op komt te staan. De waaiers met opdruk op de houder hebben een snellere levertijd dan onze Spaanse waaier. Dit komt doordat deze waaiers in Nederland geproduceerd en bedrukt worden. Wilt u een waaier uit Nederland laten bedrukken? Dan geven wij hieronder een klein overzicht van de waaiers uit Nederland die u kunt laten bedrukken:
De normale waaier bedrukken

normalenormale1
De Stilo waaier bedrukken

stilo1stilo
De Kerry waaier bedrukken

kerry1kerry

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s