Categorieën
Nieuws & weetjes

Brillen bedrukken als promotieartikel in de zomer

Met de aankomende lente en zomer is er ook altijd weer een run op zonnebrillen. Een bedrukte zonnebril is namelijk een ideaal promotieartikel voor in de zomer. Dit komt doordat een zonnebril veelvuldig gebruikt wordt en veel mensen altijd staan te springen om een gratis zonnebril. U kunt echter ook een bedrukte zonnebril gebruiken als merchandise op evenementen. Ook hier zijn veel mensen gevoelig voor. Door een zonnebril te bedrukken voor merchandise creëert u 2 kansen. Een hogere omzet door verkoop en naamsbekendheid dankzij de bedrukking.

Zonnebrillen bedrukken bij brillenman

Brillenman is een specialist in het bedrukken van zonnebrillen. Al meer dan 15 jaar lang is brillenman actief in de markt. Dankzij deze jarenlange expertise kan de groothandel in brillen de juiste bedrukking zoeken die het best bij uw huisstijl past. De eigen drukkerij bij brillenman kan u een snelle levertijd garanderen. Bent u half April nog op zoek naar een drukker van zonnebrillen voor koningsdag? Dan is brillenman de snelste en makkelijkste optie.

De zonnebrillen die u kunt laten bedrukken

U kunt vele verschillende brillen laten bedrukken bij brillenman.nl. Om een volledig overzicht hiervan te geven is iets teveel van het goede. Daarom is er gekozen voor een overzicht van de best verkochte bedrukte zonnebrillen bij brillenman.

Sun Ray zonnebril bedrukken

De Sun Ray zonnebril is een stijlvolle zonnebril die de looks heeft van de originele Ray-Ban zonnebril die heel geliefd is bij de meeste consumenten. U kunt drie verschillende soorten Sun Ray zonnebrillen laten bedrukken. Wanneer u deze zonnebril laat bedrukken kiest u voor een zonnebril met een goed prijs/kwaliteit verhouding.

sunray

Xaloc zonnebril bedrukken

De Xaloc zonnebril is een bijzondere zonnebril. Deze zonnebril kunt u namelijk op de glazen laten bedrukken. Dit is ideaal als u een opvallende bril wilt laten bedrukken die zeker de aandacht van uw relaties zal krijgen. Buiten de bedrukking op de glazen kunt u ook de bril op de pootjes laten bedrukken als u toch liever een minder opvallende bedrukking wilt. U kunt de Xaloc zonnebril in de volgende kleuren bedrukken:

  • Kleuren zonnebril: wit, zwart, geel, blauw, roze, rood, oranje, lichtblauw, groen.

xaloc

Malou zonnebril bedrukken

De Malou zonnebril is een zonnebril die een eigen stijl heeft. Alhoewel deze zonnebril lijkt op de Xaloc en Sun Ray zonnebril heeft deze zonnebril toch iets speciaals. De Malou zonnebril heeft namelijk een houten uitstraling. Doordat het montuur is gemaakt van houtkleurig plastic lijkt het erop dat deze zonnebril van hout is en dat maakt deze zonnebril een leuke zonnebril om te bedrukken. U kunt de Malou zonnebril laten bedrukken in de kleuren zoals die in het onderstaande plaatje zijn getoond.

malou

Contactgegevens brillenman.nl

Mocht u enige vragen en/of opmerking hebben betreffende de Spaanse waaiers of de normale waaiers. Schroom dan niet om ons te bellen of te mailen:
Tel: 036-6956000
Mail: sales@zintuig.nl

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s