Categorieën
Nieuws & weetjes

Bidons bedrukken, voor de sportfanaat!

Het weer klaart alweer meer en meer op en dat betekent dat weer veel mensen naar buiten gaan. Men pakt nu weer steeds vaker de fiets in plaats van de auto. De hardlopers lopen, in plaats van binnen in de sportschool, zich weer de longen uit het lijf buiten en het wielerseizoen is weer van start gegaan. Een mooi moment om hier als bedrijf op in te spelen natuurlijk. Maar hoe? Door bidons te laten bedrukken natuurlijk!

De voordelen van het bedrukken van een bidon

Een bidon biedt voor een sporter altijd een verfrissende uitkomst. Een bedrukte bidon is daarbij ook nog eens vaak in beeld bij een sporter. Steeds meer mensen letten op hun gezondheid en tegenwoordig in de zakenwereld zijn veel mensen bezig met hun conditie. Het bedrukken van een bidon zorgt daardoor voor een hoog bereik en wanneer uw bedrukte bidons gewaardeerd worden zullen deze zeker gebruikt worden. Voor een hoge ROI(Return On Investment) zult u (zeker als sportbedrijf) gaan denken aan het bedrukken van sportbidons.

Hoe sportbidons worden bedrukt

Er bestaan vele verschillende varianten van de bidon. Hierbij is bij elke bidon wel een andere bedrukkingstechniek. Het bedrukken op een aluminium drinkfles kan bijvoorbeeld door middel van gravure of zeefdruk, terwijl bij de plastic bidons u niet voor gravure kunt kiezen omdat deze de sportflessen zodanig zal aantasten dat deze niet meer te gebruiken zijn. Vele sportbidons kunt u echter wel volledig rondom bedrukken. Doordat deze mogelijkheid bestaat is er veel ruimte op de bidons voor uw commerciële boodschap. Bij de meeste bidons is de bedrukking ook nog in full colour mogelijk waardoor u kunt kiezen uit alle kleuren van de regenboog.

Welke drinkflessen zijn te bedrukken

Bidonman kent vele sportflessen die u kunt bedrukken. Het zijn echter niet alleen sportbidons die u kunt bedrukken. U kunt er ook voor kiezen om waterflesjes te bedrukken. Deze waterzakken zijn ideaal voor bijvoorbeeld een festival of een eendaags evenement. Een klein overzicht van ons assortiment:

Tacx sportbidon bedrukken

De Tacx sportbidons, bidondoppen en trekdopen zijn allemaal gemaakt uit een recyclebare kunststof(Polyethyleen). Deze sportbidons hebben een food approval verklaring. Deze Tacx sportbidon kunt u volledig rondom bedrukken. De Tacx sportbidon heeft de volgende kenmerken:
• schroefdop met afsluitbare trekdop (waterdicht)
• extra grip door zes draaivlakjes in de dop
• brede vulopening
• recyclebare kunststof
• Afmetingen artikel: diam. 74 mm, hoogte 190 mm
tacx

Aluminium drinkfles bedrukken

Dit is een metalen bidon met een inhoud van 600 ml. Vooral met lasergravure komt uw logo bij deze waterfles mooi tot zijn recht. Deze drinkfles kunt u echter niet volledig rondom bedrukken.
• Gewichts indicatie in KG: 0.132
• Afmetingen artikel: 21×7 cm

aluminium

Cabo waterzak bedrukken

Deze waterzak met een druk/trek-drinktuit heeft een inhoud van 600ml. De waterzak kunt u makkelijk meenemen door de karabijnhaak aan uw tas te bevestigen. Dit product is gemaakt van polyethyleen.
Ideaal relatiegeschenk gerelateerd aan de zomer en op festivals.

waterzak

Dopper bedrukken

De Dopper is algemeen bekend bij de consument. Als u indruk wilt maken met uw bedrijf dan is het kiezen voor een bedrukte Dopper één van de beste opties.

doppers bedrukken

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s