Categorieën
Nieuws & weetjes

Valentijnsdag: met het grote assortiment van Zintuig.nl

Valentijnsdag is een feest dat ver teruggaat in de geschiedenis. Het is vernoemd naar Sint Valentijn, maar niemand weet echt zeker wie hij was. De katholieke kerk erkent ten minste drie verschillende heiligen vernoemd naar Valentine en er zijn tal van verhalen na te gaan met hen. Sommigen geloven dat Valentijn een priester was die op was gedragen om jonge koppels te trouwen, zelfs nadat een Romeinse keizer ze verbood te trouwen. Terwijl anderen geloven dat Valentine geholpen heeft gevangenen te ontsnappen uit Romeinse gevangenissen en dat hij de eerste valentijnskaarten schreef naar de dochter van de gevangenisbewaarder.
Anderen geloven dat Valentijnsdag werd geproduceerd door verschillende bedrijven, waaronder snoepbedrijven, wijnbedrijven en kaartretailer, Hallmark. Terwijl sommigen Valentijnsdag afkeuren en het niet vieren omdat het is bedacht door bedrijven blijft het toch een zeer populaire feestdag die steeds meer gevierd wordt. Als Valentijnsdag echt werd uitgevonden door een kaartenbedrijf dan moeten we toegeven dat het een winstgevend idee is geweest! Per jaar worden er zo ongeveer 150 miljoen Valentijnsdag kaarten uitgewisseld!

Met Valentijnsdag over enkele weken, is het nu de tijd om na te denken over promotionele producten voor deze dag! Het lijkt misschien vroeg, maar hier zijn enkele van onze top Valentijnsdag producten en sugg1esties!
Een hartvormige pepermuntdispenser PP plastic. Bevat 12 gram mintjes.

Een hartvormige pepermuntdispenser is het perfecte Valentijnsdag promotie-product. De pepermuntdispenser zal van uw Valentijnsdag een zeer speciale dag maken. Hartvormpjes met wat te snoepen erin is een klassiek Valentijnsdaggeschenk. Het mooie vel rood van het product en dat het te personaliseren is doormiddel van bedrukking maakt het helemaal uniek.

 

Koffiebeker met lepel -Loveland

Klik hier voor meer informatie over dit product.

Koffiebeker met lepel -Loveland-

Met deze geweldige mok is het Valentijns ontbijt een gegarandeerd succes! Heerlijk uw koffie of thee drinken uit dit relatiegeschenk is een mooi en zonnig begin van de dag. De mok wordt geleverd met een lepel en is te voorzien van een bedrukking om uw mok geheel eigen te maken. Kijk hier voor de mogelijkheden of om te bestellen.

 

 

 

Champagne glas met rood hart met proseccoProsecco Frizzante Italie Veneto met uw eigen etiket

Geniet van een Valentijns maaltijd met een heldere mousserende wijn. Of nog beter – geniet ervan met een fris flesje Prosecco Frizzante Italie Veneto met uw eigen etiket. Prosecco is het perfecte geschenk en een luxe artikel, het kan helpen een cliënt of klant te herinneren aan uw merk wanneer ze het nodig hebben.
Het etiket is te bedrukken met uw logo in een formaat van 99mm x 760mm, hierdoor is het volledig gepersonaliseerd en geeft u een uniek cadeau om van te watertanden.

Klik hier voor verdere informatie.

 

Anti-stress Hart rood

Deze hartvormige antistress-bal is het perfecte promotie artikel om de Valentijnsdag stress te verminderen voor mensen. Het is een leuk cadeau voor de dag zelf maar ook daarna heb je er nog veel aan. U kunt deze items ook voorzien van een bedrukking wat het natuurlijk helemaal speciaal maakt!hart

Verminder u Valentijns stress en klik hier!

Voor meer ideeën en suggesties neemt u hier alstublieft een kijkje voor ons zeer uitgebreide Valentijns assortiment! Of neem contact op met onze customer service afdeling op 035-6956000. We staan u uiteraard graag te woord!
footer

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s