Categorieën
Nieuws & weetjes

Het kiezen van de juiste paraplu voor promotie

De meest effectieve campagnes, evenementen en giveaways beginnen met een duidelijk en goed uitgedachte relatiegeschenk. Het kiezen van het juiste product voor uw marketing strategie kan uw bedrijf helpen om een voorsprong te vergaren ten opzichte van uw concurrentie, terwijl de slechte keuzes de promotie van uw merk kunnen belemmeren. Parapluman heeft jarenlange ervaring in het adviseren van ondernemingen over promotionele paraplu’s die het beste werken voor hun specifieke situatie en behoeften.

De paraplu’s die u kunt laten bedrukken

Moeite om een beslissing te nemen tussen de miniMAX of de Falconetti paraplu? Maak je geen zorgen; wij staan voor u klaar. Hier is een snel overzicht van de verschillende categorieën beschikbaar voor zakelijke en promotionele bedrukte paraplu’s.

Poncho’s bedrukken

Ideaal voor promotie op een festival of als weggever op een regenachtig evenement zijn de poncho’s. Deze poncho’s zijn heel goedkoop en houden de bezoekers droog. Het fijne van de poncho’s is ook dat deze snel kunnen worden bedrukt en u dus ook last-minute deze kunt bestellen. Een bedrukte poncho wordt op een regenachtige dag zeker gebruikt. Leuk bij de poncho’s is dat deze kunnen worden meegegeven in een balletje waardoor de bezoeker de poncho’s kan hergebruiken en bewaren.

poncho

Budget paraplu’s bedrukken

Ideaal voor een eenmalige gebeurtenis, budget paraplu’s zijn een goedkope en vrolijke manier om uw klanten te beschermen tegen de regen op een golf dag, of buiten tegen de zon op een conferentie. Bij goedkope paraplu’s moet u vooral gaan denken aan de opvouwbare paraplu’s. De Falconetti paraplu’s zijn hierbij een heel interessant merk waarbij de prijs en kwaliteit goed overeen komen.

falconetti
Helaas, als gevolg van de lage kosten voor materialen en fabricageprocessen kunnen we de budget paraplu’s of poncho’s beter adviseren voor aanhoudend algemeen gebruik . Dit is een algemeen probleem met telescopische producten, die soms instorten door windstoten. Veel paraplu’s uit de volgende productcategorieën bieden een uitstekende bescherming en gaan ook veel langer mee – een beter effect voor uw zakelijke boodschap.

Medium formaat paraplu’s bedrukken

Steviger ontwerp, verbeterde opties voor het afdrukken en een op maat gemaakte luifel onderscheiden de medium formaat paraplu’s van hun budget broeders. De miniMAX paraplu’s zijn hierbij een mooi voorbeeld.

medium

Grote paraplu’s bedrukken

Deze grote paraplu’s zijn de perfecte metgezel voor een lange wandeling in de Hollandse weer. Met de mogelijkheid om hogere windsnelheden te weerstaan en te herstellen van het wegknippen van binnen naar buiten. Bovendien kunt u ook golf paraplu’s bedrukken wanneer u toch meer op de begroting heeft om uit te geven voor uw golf evenement. Succes gegarandeerd!

golfparaplu

Stormparaplu’s bedrukken

Kijk niet verder als je alleen excellence wilt. De Senz paraplu is getest in de windstoten van meer dan 110 km / h. U laat de Senz-paraplu’s bedrukken omdat:
• De senz-paraplu windbestendig is (de senz-paraplu is ontworpen en getest om windsnelheden tot 100 km/u te weerstaan);
• De senz-paraplu stijlvol is(de senz-paraplu is een elegante stormparaplu, verkrijgbaar in vele trendy kleuren en designs);
• De senz-paraplu comfortabel is(de senz-paraplu’s zijn comfortabel in gebruik. Door de asymmetrische vorm zoeken ze altijd de beste positie in de wind en voelen ze vederlicht aan).

senz

Ecologische paraplu’s bedrukken

Als u op zoek bent naar een paraplu met een duurzame boodschap is voor u de Falcone ECO paraplu de juiste. Deze paraplu is volledig van gerecycled materiaal gemaakt en hierdoor beschermt u zowel de natuur als uw klant. Een drogere duurzame boodschap is er niet!

eco

Advertentie

Één reactie op “Het kiezen van de juiste paraplu voor promotie”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s