Categorieën
Nieuws & weetjes

De top 5 relatiegeschenken voor de man!

Mannen zijn niet de makkelijkste om wat voor te kopen voor als het gaat om verjaardag of jubileum. Dus om u een beetje begeleiding te geven, hebben wij een interessante lijst van onze favoriete geschenken voor hem samengesteld!

Waterman pen

Waterman pennen
De Waterman Pen  is een geweldig cadeau en een mooie manier om uw waardering te laten blijken. Er zijn verschillende varianten en prijscategorieën voor deze kwaliteitspennen. Het is al snel de favoriete pen van de ontvanger. Klik hier om deze pen aan te schaffen.
 

Flesopener
Terwijl flessen openen met je tanden intrinsiek als mannelijk kan worden beschouwd, is het echt niet goed voor de tanden! Noch is het handig om te jagen doorde keukenlaSleutelhangervoor een flesopener elke keer dat je nodig hebt om een ​​fles te openen. Hem redden van het gedoe, en koop voor hem de een flesopener. Klik hier voor ons uitgebreide assortiment van flesopeners.
 

 

 

 

 

Heupfles

Metalen heupflessen
We houden van deze metalen heupflessen! Gemaakt van roestvrij staal en voorzien van een afsluitdop van hetzelfde materiaal.

De heupflessen zijn te personaliseren doormiddel van bedrukking of een lasergravure. Dit is een stijlvol cadeau waar je echt mee voor de dag kan komen.

Zie hier onze pagina waar de heupflessen te bestellen zijn.

 

 
Sleutelhanger
Ken je een man die altijd moeite heeft het sleutelgat te vinden wanneer het donker is? Deze sleutelhangers met lampjes zouden dan een geschikte gadget voor hem maken. Slutelhanger met licht

Er zijn veel verschillende soorten welke zijn voorzien van een ledlampje waardoor je nooit meer voor een gesloten deur komt te staan in het donker. Klik hier om te kopen.

 

 

 

Stropdassen
Kleren maken de man is de bekende uitspraak! En wat maakt dit plaatje compleet? Precies, een mooie stropdas!En die is via Zintuig.nl helemaal naar wens te maken en nog te personaliseren ook. Ze zijn al vanaf kleine oplage te bestellen en natuurlijk ook voor grotere groepen, denk dan aan het voetbalteam of uw werk. Zie hier ons aanbod.                                                              stropdas

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s