Categorieën
Nieuws & weetjes

Wat zijn de 9 beste geschenken die u uw klanten mee kunt geven?

Denkt u bij het aanschaffen van relatiegeschenken ook aan de ontvanger of gaat u geheel voor het eigen belang?
Het is als bedrijf misschien een leuk idee om een pen met uw logo mee te geven maar heel persoonlijk is het cadeau natuurlijk niet. Er zijn vele soort geschenken die u als bedrijf mee kunt geven aan uw klanten en de leukste is natuurlijk moeilijk te vinden.
Maar wat maakt nu een goed geschenk? Daar zijn een aantal elementen belangrijk in: allereerst moet het voor de ontvanger een handig cadeau zijn, de ontvanger moet er dus echt wat aan hebben. Het geschenk moet ook laten zien dat je de ontvanger waardeert en dat je er veel tijd en moeite in hebt gestopt.
Met de punten die hierboven genoemd zijn in het achterhoofd hebben we de volgende geschenken op een rijtje gezet:
1. Een geschenk die iedereen wel kan gebruiken
Een relatiegeschenk die veel mensen kunnen gebruiken is natuurlijk gerelateerd aan de smartphone. Tegenwoordig heeft iedereen een smartphone of een ander soortgelijk telefonisch apparaat. Hier kunt u op inspelen door powerbanks te laten bedrukken. Dit is vooral een handig cadeau en de ontvanger is hier zeker blij mee. Powerbanks zijn er in veel soorten en maten en u kunt zowel kiezen voor powerbanks op zonne-energie als normale powerbanks.

powerbanks bedrukkenpowerbanks bedrukken
2. Relatiegeschenken die de ontvanger aan het werk zetten
Bent u op zoek naar relatiegeschenken die de ontvanger iets meer aan het werk kunnen zetten. Kies dan voor een relatiegeschenk van Dunlop. Van Dunlop zijn er vele verschillende producten te vinden die allemaal met onderhoud te maken hebben. Zo kunt u denken aan een gereedschapskist of een multifunctionele zakmes.

Dunlop relatiegeschenkenDunlop relatiegeschenken
3. Kunstzinnige relatiegeschenken die een mooie boodschap meedragen
Bent u meer op zoek naar relatiegeschenken die er mooi uitzien en waar heel veel aandacht aan is besteed? Zoek dan een kunstgeschenk uit waarvan u zeker weet dat uw ontvanger deze leuk zou vinden. De meeste kunstgeschenken dragen ook nog een boodschap met zich mee waardoor u een zeer persoonlijk geschenk geeft.

Kunstgeschenk bedrukkenkunstgeschenk
4. Een maatschappelijk en wereld veranderend geschenk
Het is misschien niet het eerste geschenk waar u aan denkt maar het is zeker een optie. Er bestaan relatiegeschenken die een verbetering zijn voor de wereld en ook maatschappelijk iets bijdragen. Zo kunt u ervoor kiezen om doppers te laten bedrukken. Door een dopper te kopen geeft u indirect geld mee aan waterprojecten in Nepal en Afrika. Kiest u ervoor om een Fair Wear product te bedrukken dan draagt u bij aan betere arbeidsomstandigheden bij de producenten van Fair Wear.

Beanies bedrukkendoppers bedrukken
5. Een elegant en handig geschenk
In Nederland regent het heel vaak. Ons kikkerlandje is nu eenmaal een beetje een nat landje. Doordat Nederland ook weinig bergen of heuvels kent en juist veel polders waait er toch overal wel een stevige wind. Verras daarom de ontvanger met een Senz-paraplu. Deze paraplu kan windstoten aan van wel meer dan 100km/h waardoor de paraplu elke storm aankan.

Senz-paraplu bedrukkenparaplu bedrukken
6. Een persoonlijk geschenk
Gaat u liever voor een persoonlijk geschenk? Kijk dan eens rond bij de Jamie Oliver relatiegeschenken. Hier vindt u zeer persoonlijk gerichte geschenken die ook niet bij iedereen in de smaak vallen. Mocht deze echter wel in de smaak vallen heeft u een heel mooi geschenk voor meegegeven.

Relatiegeschenkenrelatiegeschenken

 

7. Een gezellig geschenk
Voor de echt familiemensen zijn er ook leuke relatiegeschenken. Zo zijn er spelletjes in allerlei soorten en maten te bedrukken. Zo zijn er bijvoorbeeld behendigheidsspellen, puzzels, denkspellen of pokersets. Heel veel leuke spelletjes voor het hele gezin.

spellen bedrukken

pokersets bedrukken
8. Relatiegeschenken waar de ontvanger zich goed bij voelt
Er zijn natuurlijk ook relatiegeschenken waar de klant zich beter van gaat voelen. Hier moet u gaan denken aan de welness gerelateerde relatiegeschenken. Echte producten uit deze productgroep zijn natuurlijk de Rituals relatiegeschenken. Rituals is een merk die zich gespecialiseerd heeft in de productie van verzorgingsproducten. Met Rituals laat u zowel zien dat u een beetje geld heeft uitgegeven als dat u over nagedacht heeft.

Rituals relatiegeschenkenkaarsen bedrukken
9. Ecologische relatiegeschenken
Geeft uw ontvanger veel om de natuur? Dan kunt u het beste een duurzaam geschenk kiezen. Ook hier zijn vele verschillende relatiegeschenken in te vinden. Ecologische relatiegeschenken zijn tegenwoordig een hele hype en wij snappen wel waarom. Als bedrijf staat u er goed op en de klant voelt zich bij het gebruik van deze geschenken ook heel goed.

ecologische relatiegeschenkenecologische relatiegeschenk

Advertentie

Één reactie op “Wat zijn de 9 beste geschenken die u uw klanten mee kunt geven?”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s