Categorieën
Nieuws & weetjes

Een relatiegeschenk waar u wat aan heeft!

Relatiegeschenken ontwerpen en aanbieden aan vaste of potentiële klanten is natuurlijk hartstikke leuk. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een relatiegeschenk te bedenken. Van pennen bedrukken tot USB sticks en van USB sticks tot aanstekers. Maar vandaag wilden wij weer een iets nieuws verzinnen!Om deze reden schrijven we vandaag dit artikel. We hebben namelijk het ultieme relatiegeschenk idee. Althans dat denken we. Uiteraard staan we altijd open voor een beter idee! Laat dan gewoon even een reactie achter onder dit blogartikel.

Wat is het ultieme relatiegeschenk?

We zijn wij op zoek gegaan naar een relatiegeschenk dat echt meerwaarde heeft voor uw klant. Een USB stick bijvoorbeeld vinden wij een ontzettend geschikt relatiegeschenk. Het is ook heel gemakkelijk om hier iets op te laten bedrukken. Na een tijd brainstormen kwamen op net zo’n goed als USB sticks!We kwamen uit bij cartridges! Maar cartridges zijn toch hartstikke duur hoor ik u denken? Ja dat klopt, maar wij stuiten op een webshop met zeer goedkope inktcartridges, namelijk www.alleeninkt.nl. Dit houdt het betaalbaar en het is toch uiterst bruikbaar voor uw potentiële of vaste klant.

Hoe bedruk je een logo op inktcartridges?

Tja.. dat was ook de eerste vraag die wij ons zelf stelden. Maar eigenlijk is het antwoord heel simpel. Zoek een leuke verpakking en laat op de verpakking het logo van uw organisatie drukken. Op deze manier bevorderd u de naamsbekendheid en geeft toch een zeer bruikbaar geschenk!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s