Categorieën
Nieuws & weetjes

Prodir pennen, modern, elegant: pennen van een eerste klasse ontwerp

Schrijfinstrumenten vinden veel mensen een bijzondere waardering. Maar de redenen zijn voor de hand liggende – letterlijk. Wie gebruik maakt van een dergelijk schrijfinstrument, ervaren kwaliteit met alle zintuigen. Prodir is uw leverancier van reclame pennen waarmee het schrijven een bijzondere ervaring is. Voor commerciële klanten, is dit een zeer gewaardeerde pen. Prodir heeft een innovatief design, hoge kwaliteit en is betrouwbaar – u kunt zeker zijn van deze producten.

Wat wil je als je pennen gebruikt, er zijn altijd specifieke kwaliteitscriteria voor uw succes van cruciaal belang. De looks van promotionele pennen van Prodir zijn aansprekend, geef uw klanten dit speciale schrijfinstrument. De Prodir pennen liggen goed in de hand, vlekken niet en schijven uitstekend; het is al snel uw favoriete pen. Ze zijn tevens als een giveaway aan klanten een uitstekende keuze.

Neem de modellen uit het assortiment in verschijningen en kies uw persoonlijke exemplaren. Er is te kiezen uit 10 verschillende modellen van de Prodir pen elk met hun eigen specifieke kenmerken, design en schrijfervaring. Vele kleur (combinaties) zijn mogelijk en de pennen zijn geheel eigen te maken door combinaties te maken van kleuren, ringen en andere details die u kunt wijzigen. We kunnen u zelfs een Prodir Configurator aanbieden waarin u geheel zelf uw pen online kunt samenstellen en precies zo maken als u wenst. Elk van deze pennen gemakkelijk in de hand en is voorzien van comfortabel zacht schakelmechanisme.

Ongeacht welke pen u kiest we kunnen uw model voorzien van een mooie bedrukking, dit kan zowel op de clip als op de huls (rondom). Tevens zijn de delen als de tip, clip en ring in verschillende uitvoeringen te bestellen. We sturen u graag een monster, zodat u ook de kwaliteit kunt ervaren van de Prodir pennen. Laat u inspireren – we kijken uit naar uw aanvraag.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s