Categorieën
Producten & gadgets

Welke beurstrolley past het best bij uw bedrijf?

Als u op zoek bent naar een eyecatcher voor op de beurs dan moet u zeker eens de beurstrolley van GO overwegen. Wanneer u een beurstrolley laat bedrukken van GO valt u gegarandeerd op tijdens de beurs. Deze bedrukte beurstrolleys zijn enorm populair en de bezoekers nemen deze geheid mee. Voor u hebben wij een paar voordelen op een rij gezet als u kiest voor het bedrukken van uw beurstrolley:
• Zelf te ontwerpen design.
• Simpel en snel te maken binnen enkele seconden.
• De fabriek gebuikt alleen FSC papier (recyclebaar) wat zeer milieuvriendelijk is.
• Grensverleggend promotiebereik tijdens beurzen en daarbuiten (onderweg naar huis).
• De fabriek staat in Duitsland. Dit zorgt ervoor dat de levertijden kort zijn en ook de kosten niet al te duur zijn.
• Optimale waarde voor uw geld.
• Gegarandeerde aandacht: Maximaal twee aanbieders per beurs.

Welke beurstrolley moet u laten bedrukken?

De beurstrolley is geheel te bedrukken. Behalve als u kiest voor de beurstrolley ONE. Hoe de beurstrolleys er uit komen te zien bepaalt u zelf! Opvallen met deze handige trolleys is gegarandeerd. Uw slogan, huisstijl en nog veel meer kan allemaal op de trolley bedrukt worden. De levertijd van deze trolleys bedraagt ongeveer 8 tot 10 weken. Bij beurstrolley.nl vindt u de beurstrolleys van het merk GO. GO heeft vier verschillende beurstrolleys die u kunt laten bedrukken. Elk van deze beurstrolley heeft zijn eigen kenmerken. Het gaat hier om de volgende beurstrolleys:
• GO-Trolley BASIC
• GO-Trolley STANDARD
• GO-Trolley ONE
• Go-Trolley ECO

GO-trolley Basic bedrukken

BASIC is het basismodel van dit merk. Het lijkt op een gewone trolley door het handvat. Daarnaast kan dit model
rondom overal bedrukt worden. Met deze beurstrolley geeft u aandacht aan het milieu en aan het gebruiksgemak van de bezoekers van de beurs. Alles kan namelijk worden verzameld in deze handige trolley, zoals flyers, giveaway, brochures, etc. Vergroot uw naamsbekendheid en versterk uw merk met deze trolleys.
SpecificatiesBeurstrolley bedrukken
Dit model heeft dezelfde grootte als de andere trolleys, namelijk 20 x 30 x 55 cm. Het maximale gewicht is 20 kg, wat betekent dat deze meer kan hebben dan het ECO en het ONE model. Dit is het ideale model als u op zoek bent naar een trolley met een plastic handvat voor een comfortabele grip. Op de bovenkant van de box zit een opening, waar de brochures en giveaways ingestopt kunnen worden, zodat de gebruiker thuis op zijn/haar gemak alles terug kan lezen.

GO-Trolley STANDARD bedrukken

De standard beurstrolley van GO is de best verkochte. Deze beurtrolley is heel stevig en kan daardoor ook het meeste gewicht hebben. Het bedrukken van deze beurstrolley zal volledig rondom en fullcolour gebeuren wat dit een mooi promotieartikel voor uw bedrijf maakt. De kans bestaat ook dat de bezoekers uw bedrukte beurstrolley mee naar huis zullen nemen en deze ook vaker zullen gaan gebruiken. Ideale reclame voor u dus.
SpecificatiesStanndard
Dit model is niet zomaar het beste model. Hij is stevig, rondom te bedrukken en heeft een handig handvat van aluminium-plastic. Dit handvat kan worden ingeschoven met een simpele beweging. Verder is deze beurstrolley 20 x 30 x 55 cm en kan tot maar liefst 25 tot 30 kg gewicht dragen.

GO-Trolley ONE bedrukken

De GO-Trolley ONE is het meest simpele model. Deze beurstrolley kan enkel bedrukt worden met een sticker van A4 of A5 formaat. Daarentegen is de levertijd wel aanzienlijk korter. De levertijd is namelijk 2 tot 4 weken, wat sneller is als de andere beurstrolleys. Behalve de voorkant zijn alle onderdelen geprint in aluminium stijl. Dit zorgt voor een extra toevoeging op deze goedkope maar handige beurstrolley.
SpecificatiesONE
Er zit een brievenbusgleuf in waar de spullen opgeslagen kunnen worden. Er kan van alles in tot een maximum aantal van 14kg. De bezoeker hoeft niks te tillen en houdt het makkelijk een middagje uit. Hiermee krijgt u de bezoeker erg blij en gaat ten goede van uw merk. Tevens staat er op het handvat van de trolley een FSC logo geprint. De trolley is 20 x 30 x 55 cm en is dus vrij groot.

Go-Trolley ECO bedrukken

De Go-Trolley ECO is de ecologische variant van de beurstrolleys. Deze ecologische beurstrolley is nóg milieuvriendelijker dan de andere modellen. Dit komt doordat het hele product van papier is gemaakt, zelfs het handvat. Enkel de wieltjes zijn niet van papier! Met deze beurstrolley schenkt u aandacht aan het milieu. Ideaal als u uw bedrijf positief wilt associëren met het milieu.
SpecificatiesECO
De beurstrolley is geheel te bedrukken, inclusief het handvat. Er zit een gleuf in waar de spullen opgeslagen kunnen worden. Er kan van alles in tot een maximum aantal van 14kg. Daarnaast is deze beurstrolley een duurzame en groene keuze. Er wordt stevig FSC papier gebruikt en ook het plastic van de wieltjes is gerecycled. Tevens staat er onderaan de trolley een FSC logo geprint. De trolley is 20 x 30 x 55 cm en is ruim genoeg om een dagje rond te lopen en van alles te verzamelen. Voor de bezoekers is dit heel prettig.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s